Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Τέλη του 2014 αρχίζει η κατασκευή του κολυμβητηρίου!



Με γοργούς ρυθμούς κυλούν οι διαδικασίες για την κατασκευή του ανοιχτού κολυμβητηρίου στην Ζάκυνθο, στο Δημοτικό Στάδιο. Σήμερα (14-03-2014) πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στην οποία συμμετείχαν ο Δημοτικός Σύμβουλος και υπεύθυνος για θέματα Αθλητισμού Διονύσης Μουζάκης και ο Ειδικός Σύμβουλος του Δήμου Διονύσης Μήλεσης προκειμένου να ενημερωθούν για τον προγραμματισμό του Υπουργείου, όσον αφορά στην εκτέλεση του έργου.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΙΤ του Υπουργείου Ανάπτυξης Νίκος Ματζούφας και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Ένα πάγιο αίτημα της Ζακυνθινής κοινωνίας θα ικανοποιηθεί σύντομα, μετά από συντονισμένες προσπάθειες διεκδίκησης της Δημοτικής Αρχής.
Το κολυμβητήριο θα γίνει με την σύμπραξη του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα και άμεσα, μέχρι τις 17 Μαρτίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαβούλευση για το σχέδιο δημοπράτησης. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Υπουργείου, το οποίο αναμένεται μέσω ΣΔΙΤ να υλοποιήσει ακόμα δέκα κολυμβητήρια σε όλη την Ελλάδα, το καλοκαίρι θα ξεκινήσει η διαδικασία προσέγγισης των ενδιαφερόμενων ιδιωτών και τον Σεπτέμβρη θα ακολουθήσει η δημοπράτηση του έργου. Τα παραπάνω οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το κολυμβητήριο θα αρχίσει να κατασκευάζεται πριν το τέλος του τρέχοντος έτους.
Πηγή: zakynthos.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου