Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΑΓΕΖ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Με σύμμαχο την έδρα για το ροζ φύλλο και την διαφορά

Ο θάνατος σου, η ζωή μου… Αυτό τον χαρακτήρα έχει η αναμέτρηση της Κυριακής(15:30) για την ΑΓΕΖ στο κλειστό της Παναγούλας.
Η ομάδα του νησιού δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα την Κυριακή(15:30) στον δρόμο για την παραμονή, με αντίπαλο την Καλαμάτα και θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα.
Απέναντι σε έναν εκ των βασικών αντιπάλων για την επίτευξη του στόχου, η κατάκτηση του ροζ φύλλου θα έχει διπλή αξία.

Παράλληλα όμως η ομάδα των Νίκου Θεοδώση και Νίκου Κλάδη θα επιδιώξει να καλύψει και την διαφορά των επτά πόντων της ήττας από τον πρώτο αγώνα για να έχει ένα τεράστιο αβαντάζ.
Οι γηπεδούχοι προσδοκούν  και στη στήριξη των φιλάθλων, ευελπιστώντας ότι το κλειστό της Παναγούλας θα είναι κατάμεστο, αποτελώντας τον έκτο παίκτη της ομάδας στην προσπάθεια να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.
Στον αγωνιστικό τομέα, οι Ακτύπης και Τζινόπουλος παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αναμένεται να είναι σε θέση να αγωνιστούν στο παιχνίδι της Κυριακής.
Ο πρώτος είχε ενοχλήσεις στη μέση ενώ ο δεύτερος που έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης αλλά και οι δύο προπονήθηκαν κανονικά χθες.
Η προετοιμασία έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία και η ΑΓΕΖ θα προσπαθήσει να δείξει το καλό της πρόσωπο σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι για να βρεθεί πλέον σε πλεονεκτική θέση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι διαιτητές
Οι Αποστολίδης-Ραχιώτης θα είναι οι διαιτητές του αγώνα της ΑΓΕΖ με την Καλαμάτα την Κυριακή. Αναλυτικά οι διαιτητές στα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Νότου είναι:

Κυριακή 30 Μαρτίου

Παναγούλας 15.30 Ζάκυνθος-Καλαμάτα 80 Αποστολίδης-Ραχιώτης (Παπαδόπουλος Γ)
Ν.Πεντέλης 17.00 Πεντέλη-Έσπερος Σπυρόπουλος Α-Τσάλας (Φαλούκας)
ΔΑΚ Αγρινίου 17.00 Αγρίνιο-Νίκη Αμαρουσίου Σοφιανόπουλος-Κανελλόπουλος (Μπατζάκας)
Μεσσήνης 17.00 Μεσσήνη-Απόλλων Αρχ. Κ. Καμήτσος-Τσακαλογιάννης (Γιαλικάρης)
ΕΑ Πατρών 17.00 Προμηθέας-Σπόρτιγκ Μαντήλας-Τζαμάκου (Νικολόπουλος)
Κορωπίου 17.00 Κορωπί-Γαλάτσι Μαραμής-Φασόλης (Λημνιάτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου