Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΑΓΕΖ: Με ανεβασμένο ηθικό στο Μαρούσι


Η επικράτηση επί του Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου, έδωσε τη δυνατότητα στην ΑΓΕΖ να δει με πιο αισιόδοξο μάτι την συνέχεια και πλέον με ανεβασμένο το ηθικό, θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο του Νότου, τη Νίκη Αμαρουσίου.
Στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν, η ομάδα του νησιού θα κυνηγήσει ό,τι καλύτερο από κάθε παιχνίδι με απαρχή την επικείμενη αναμέτρηση απέναντι σε μία ομάδα που είχε νικήσει εύκολα στον πρώτο γύρο.

Στη συνέχεια ακολουθεί ο πολύ σημαντικός εντός έδρας αγώνας με την Καλαμάτα που θα κρίνει πολλά αναφορικά με την παραμονή και η ΑΓΕΖ θα προσπαθήσει να πάει ακόμη πιο… άνετη με την κατάκτηση του ροζ φύλλου στο Μαρούσι.
Η Νίκη Αμαρουσίου πάντως «βλέπει» ψηλά όντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και η αποστολή της ΑΓΕΖ δεν θα είναι εύκολη, ωστόσο πλέον μετά την τελευταία νίκη έχει κατορθώσει να αλλάξει το κλίμα.
Ελπίδες για Τζινόπουλο
Στον αγωνιστικό τομέα, ο Ανέστης Τζινόπουλος ενδεχομένως σήμερα να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανό πάρει χρόνο συμμετοχής στο προσεχές παιχνίδι, αποτελώντας μία ακόμη λύση για την τεχνική ηγεσία.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Γιαννακουδάκης-Λεβεντέλλης. Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο του Νότου είναι:
17:00:Καλαμάτα 80-Πεντέλη, 17:00: Έσπερος-Παπάγου , 17:00:Απόλλων Αρχ. Κ.-Αγρίνιο , 17:00:Σπόρτιγκ-Μεσσήνη, 17:00: Γαλάτσι-Προμηθέας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου