Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΑΠΣ: Επιζητεί τη νίκη απέναντι στον Αιγινιακό

Με τον καλύτερο τρόπο θα επιδιώξει να ρίξει την αυλαία στην έδρα του για την φετινή σεζόν, ο ΑΠΣ απέναντι στον Αιγινιακό την Κυριακή(15:00) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football League.
Η ομάδα του νησιού έχοντας ήδη πετύχει τον βασικό της στόχο στην πρώτη της συμμετοχή στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, θέλει να αποχαιρετήσει το κοινό της στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν με μία νίκη.

Mοναδικό πρόβλημα για τον Τζανλούκα Κολονέλο είναι ο Οικονόμου που έχει ενοχλήσεις στο πόδι και η συμμετοχή του στο ματς είναι αμφίβολη.
Κατά τα άλλα επιστρέφουν οι Φωτιάς, Στασινόπουλος, Πέττας και Αποστόλου που εξέτισαν τις ποινές τους.


Mία αγωνιστική και πρόστιμο
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, γνωστοποίησε την ποινή του ΑΠΣ Ζάκυνθος για όσα συνέβησαν στον αγώνα της 23ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Football League,απέναντι στην Κέρκυρα.
Η ομάδα του νησιού τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών την οποία θα εκτίσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά και με χρηματικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

Πιο αναλυτικά η απόφαση:« Επέβαλε στην ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ  την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των πέντε χιλιάδων  (5.000)ευρώ και ποινή διεξαγωγής  ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές.  Επέβαλε στον Ν. ΚΟΝΤΟΝΗ(εκπρόσωπος) την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης(αγώνας της 7-3-2014 με ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ )».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου