Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Βαρύ κατηγορητήριο για τον ΑΠΣ

Σε απολογία κλήθηκε ο ΑΠΣ Ζάκυνθος από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League για την Πέμπτη(13/3) και ώρα 10:30, με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την Κέρκυρα μετά τη μη τήρηση του Fair-Play από τους φιλοξενούμενους.
Στο «σκαμνί» θα καθίσει όμως και η ΠΑΕ Κέρκυρα για το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς κλήθηκε επίσης σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή.

Το φύλλο αγώνος είναι επιβαρυντικό για την ομάδα του νησιού και με βάση τα άρθρα του ΚΑΠ  με τα οποία κλήθηκε, απειλείται με τιμωρία της έδρας της από 2 έως 4 αγωνιστικές και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.
Η εκδίκαση της υπόθεσης πάντως  είναι πολύ πιθανό να πάρει αναβολή για την επόμενη εβδομάδα.
Αναλυτικά οι κλήσεις ανέφεραν:
«Την ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ  και τον Ν. ΚΟΝΤΟΝΗ (εκπρόσωπος) για παράβαση των άρθρων 1, 3 παρ. 1, 2β, 4, 6 παρ. 3α ,  10 παρ. 1β, 11 παρ. 1,2,3, 14 παρ. 1,2,3 , 15 παρ. 3-5,  25 και 26  του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ 7-3-2014).
Την ΠΑΕ  ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ  για παράβαση των άρθρων 1, 3 παρ. 1, 2β, 4, 6,  14 παρ. 1,2,3, 25 και 26  του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ 7-3-2014)».
Παράλληλα σε απολογία κλήθηκε επίσης για την Πέμπτη και ο προπονητής του ΑΠΣ για το παιχνίδι με τον Τύρναβο. Συγκεκριμένα η κλήση ανέφερε:
«Την ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ  και τον G. COLONNELO (προπονητής) για παράβαση των άρθρων 1, 3 παρ. 1, 2β, 4, 6 παρ. 3α ,  10 παρ. 1δΙ, 11 παρ. 1,2,3, 14 παρ. 1,2,3 , 25 και 26  του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1-3-2014)».

Προπόνηση με Κολονέλο
Υπό τις οδηγίες του Τζανλούκα Κολονέλο, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Ο Ιταλός προπονητής μετράει τρεις επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης καθώς στη διάθεση του θα βρίσκονται ξανά οι Οικονόμου, Κυριακίδης και Σολφερίνο οι οποίοι είχαν απουσιάσει λόγω τιμωριών από τα τελευταία παιχνίδια.
Από την άλλη πλευρά έχουν δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον επόμενο αγώνα, οι Στασινόπουλος και Πέττας που δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους έχοντας συμπληρώσει κάρτες όπως και ο Φωτιάς που αποβλήθηκε στην τελευταία αναμέτρηση με την Κέρκυρα.
Το «παρών» στην προπόνηση έδωσε και ο Μπίρης που είχε απουσιάσει τη Δευτέρα λόγω του ότι είχε επισκεφτεί γιατρό για ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε στον ώμο. Ο παίκτης του ΑΠΣ δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα.

«Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά»
Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Κώστας Οικονόμου και Νίκος Πέττας ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή το «ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ» του «IONIAN CHANNEL».
Ο αρχηγός του ΑΠΣ μίλησε για τη φάση του 84’ στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και τη μη τήρηση του Fair Play από την φιλοξενούμενη ομάδα.
Απαντώντας στα όσα δήλωσε ο προπονητής της Κέρκυρας σχετικά με το πάθος με το οποίο αγωνίστηκαν οι παίκτες της ομάδας της Ζακύνθου, επεσήμανε ότι σε όλα τα παιχνίδια ο ΑΠΣ αγωνίζεται με αυτό τον τρόπο καθώς έχει νέα παιδιά στην σύνθεση του που θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν.
Παράλληλα ανέφερε ότι η φετινή πορεία και η εξασφάλιση της παραμονής στην Football League είναι ένα «θαύμα» ενώ δήλωσε «δεμένος» με την ομάδα και τον κόσμο, τονίζοντας ότι δεν έχει ακόμη κάτι επίσημο για το μέλλον του.
Όσο για την νέα σεζόν, υποστήριξε ότι αν η ομάδα δουλέψει με αυτούς τους παίκτες και γίνουν κάποιες προσθήκες μπορεί να φτάσει ψηλά.

Ο ζακυνθινός, Νίκος Πέττας από την πλευρά του δήλωσε ότι χαίρεται που αγωνίζεται με τα χρώματα του ΑΠΣ και στόχος του είναι να δίνει το 100% για την ομάδα και τον προπονητή, ενώ πρόσθεσε ότι ο κόσμος είναι δίπλα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου