Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΑΓΕΖ: Προετοιμασία για… τελικό

Οριακό χαρακτήρα έχει για την ΑΓΕΖ, η αναμέτρηση που ακολουθεί στο κλειστό της Παναγούλας με αντίπαλο τον Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου.
Η ομάδα του νησιού έχει βρεθεί πλέον σε δύσκολη βαθμολογικά θέση και τα περιθώρια έχουν στενέψει , με αποτέλεσμα να κρίνεται απαραίτητη η κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα για να ελπίζει σε μία καλύτερη συνέχεια.

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα στην παράταση, αυτή την φορά κόντρα στον Σπόρτιγκ , διατήρησε την ομάδα σε… περιπέτειες και πλέον ο επόμενος αγώνας είναι εξαιρετικά σημαντικός καθώς η ανάγκη για ένα θετικό αποτέλεσμα είναι μεγάλη.
Η τεχνική ηγεσία προσπαθεί να ρίξει και το βάρος στον ψυχολογικό τομέα, στη διάρκεια της προετοιμασίας για την αναμέτρηση με τον Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου στην οποία η ΑΓΕΖ προσδοκά και στη συμπαράσταση των φιλάθλων της.

Ήττα στον πρώτο γύρο

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η ΑΓΕΖ είχε γνωρίσει την ήττα με 74-79.Η ομάδα της Ζακύνθου είχε δυσκολέψει τον αντίπαλο της καθώς  το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια του.
Κορυφαίοι για την ΑΓΕΖ ήταν οι Κοτσέτας με 21 πόντους και Σκούφης με 18.
Τα δεκάλεπτα: 22-21, 34-38, 58-59, 79-74.
Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου: Κωνσταντίνου 19 (4), Καραχοντζίτης 16 (1), Λεβεντόπουλος, Θωνιάτης 15 (3), Σακελλάρης 2, Δανιήλ 19 (3), Σμυρνής, Σταυρόπουλος 8, Πάγκαλος Αδάμ, Χρήστου.
ΑΓΕΖ : Καρακωνσταντάκης 7 (1), Ακτύπης 5 (1), Πόπιβτσακ, Σκούφης 18 (4), Χαλβατζής 6, Ζάγκλας 11 (1), Τζινόπουλος 2, Κοτσέτας 21 (4), Μπονίκος 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου