Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Ήττα αποκλεισμός του Ζακυνθιακού από τους Α.Ο. Συναράδες (1-0)



Κι όμως… χάνει! Την πρώτη του ήττα σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει φέτος έκανε πριν από λίγο ο Ζακυνθιακός, χάνοντας από τον Α.Ο. Συναράδων με 1-0 και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών!
Η ομάδα της Ζακύνθου μετρούσε έως σήμερα 21 νίκες και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, μία νίκη στα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή της ΕΠΣ Ζακύνθου, 3 4 νίκες (μαζί με τον τελικό) για τον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου και τρεις νίκες για το Κύπελλο Ερασιτεχνών!
Η ομάδα του Στράτου Κουρούμαλου δεν είχε καλή απόδοση στο σημερινό παιχνίδι, όμως δημιούργησε ευκαιρίες, έπαιζε από το 53΄ με παίκτη παραπάνω, όμως από τη μία η αστοχία των παικτών της και από την άλλη τα λάθη της διαιτησίας, τον οδήγησαν στην ήττα.


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
4΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ζακυνθιακό. Ο Δρόσος θα κάνει το δυνατό σουτ, εκτός περιοχής, και ο Ζάχος θα σώσει, με δυσκολία, την εστία του.
6΄ Ωραία κάθετη πάσα του Σούρμπη για τον Καραμαλίκη, ο τελευταίος δεν θα προλάβει την πορεία της μπάλας αφού έδιωξαν πρώτοι οι αμυντικοί σε κόρνερ.
22΄ Σουτ του Καραμαλίκη από καλή θέση θα μπλοκάρει ο Ζάχος.
23′ ΓΚΟΛ: Ο Κονισπολιάτης θα βγάλει τη σέντρα και ο… ξεχασμένος Πετρογιάννης με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ (1-0).
37′ Καλή προσπάθεια του Πέττα που θα περάσει δύο αντιπάλους, όμως η μπάλα θα κοντράρει στους αμυντικούς, που θα απομακρύνουν το κίνδυνο.
39′ Ο Μαλαφούρης θα βρει τον Δρόσο, που δεν θα κάνει καλό κοντρόλ, δίνοντας την ευκαιρία στο Ζάχο να μπλοκάρει.
 45΄ Ο Χαρακτινός προλαβαίνει με τα πόδια και απομακρύνει την μπάλα προ του Κατσίγιαννου.
52΄ «Φωνάζουν» στον Ζακυνθιακό για πέναλτι, σε κράτημα του Καραμαλίκη από τον Σφακιανάκη. Στην εξέλιξης της φάσης ο Μαλαφούρης θα σουτάρει μόλις άουτ.
 54΄ Μοναδική φάση για τη ζακυνθινή ομάδα. Ο Πέττας κάνει τη λόμπα και ο Ζάχος με υπερένταση θα διώξει σε κόρνερ. Στην εκτέλεσή του από τον Λιβέρη ο Καραμαλίκης θα κάνει το σουτ με την μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς που θα απομακρύνουν.
55΄ ΑΠΟΒΟΛΗ για τους Συναράδες. Ο διαιτητής Μακρυπόδης θα δείξει την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Πετρογιάννη, όχι όμως και το πέναλτι, αφού ο παίκτης σταματάει την μπάλα με το χέρι εντός περιοχής. Ο Αχαιός διαιτητής δίνει φάουλ εκτός!
 56΄ Ο Λιβέρης εκτελεί το φάουλ, με τον Ζάχο να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.
60΄ Ανατροπή του Πέττα στην περιοχή από τον Γραμμένο, αλλά ο διαιτητής Μακρυπόδης έδειξε να συνεχιστεί το ματς.
63΄ Ο Μαρμαράς θα βγάλει τη σέντρα, ο Καραμαλίκης θα πιάσει την καρφωτή κεφαλιά, όμως ο Ζάχος θα κάνει την απόκρουση του αγώνα!
66΄ Ο Κατσίγιαννος θα σουτάρει δύσκολα ο Χαρακτινός σε κόρνερ.
 73΄ Ο Χαρακτινός θα πραγματοποιήσει άστοχη έξοδο και ο Πάγκαλης θα πιάσει την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.
74΄ Απίστευτή ευκαιρία για τον Ζακυνθιακό. Ο Λιβέρης θα βγάλει ασίστ για τον Κόλα που θα κάνει το σουτ, όμως ο Ζάχος και πάλι θα διώξει σωτήρια σε κόρνερ.
86΄ Ο βοηθός σταματάει (κακώς) ως οφσάιντ τον Μαλαφούρη που έβγαινε μόνος απέναντι στον Ζάχο. Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ζακυνθιακού.

Πολλά παράπονα έχουν οι άνθρωποι της Ζακύνθου από τη διαιτησία του Αχαιού Νίκου Μακρυπόδη και των βοηθών του Γκαβέρα και Γκοτσόπουλου (επίσης Αχαΐας).

Α.Ο ΣΥΝΑΡΑΔΩΝ (Μιχάλης Πάγκαλης): Ζάχος, Βιτουλαδίτης, Γραμμένος Χριστόδουλος, Πετρόγιαννης, Πάγκαλης Απόστολος, Πάγκαλης Προκόπης, Βλάχος, Προβατάς, Κονισπολιάτης, Σφακιανάκης, Κατσίγιαννος.

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Στράτος Κουρούμαλος): Χαρακτινός, Κόλα, Μαρμαράς, Αρκαδιανός, Τζιαφέρης Αθ, Λιβέρης, Σούρμπης, Πέττας (70΄ Μαλλιάς), Δρόσος, Καραμαλίκης, Μαλαφούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου