Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Σοβαρό προβάδισμα του Ζακυνθιακού (3-0 την Θύελλα) - Photos

Έχοντας καλύτερη φυσική κατάσταση, οι παίκτες του Α.Ο. Ζακυνθιακού επικράτησαν με 3-0 της Θύελλας Αμπελοκήπων, στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή της ΕΠΣ Ζακύνθου για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.
Οι φιλοξενούμενοι «φωνάζουν» για τη φάση του 37΄ όπου ο Νικολόπουλος ανατρέπεται από τον Κίτο (κατά την προσωπική μας άποψη μέσα στην περιοχή), όμως ο διαιτητής Αδαμόπουλος έδειξε φάουλ.




ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
1΄ Ο Γιάννης Κομιώτης θα κάνει το δυνατό σουτ, με τον Χαρακτινό να αποκρούει ενστικτωδώς.
16΄ Εκτέλεση φάουλ του Καραμαλίκη, η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λέανδρου Διαμαντή.
19΄ ΔΟΚΑΡΙ για την Θύελλα. Απίστευτο σουτ του Νικολόπουλου από το κέντρο, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Ζακυνθιακού.
26΄ Σέντρα από αριστερά του Λιβέρη, ο Λέανδρος Διαμαντής θα προλάβει προ του Καραμαλίκη και θα διώξει με γροθιές.
37΄ Η επίμαχη φάση του παιχνιδιού. Ο Νικολόπουλος ανατρέπεται από τον Κίτο, με τον Αδαμόπουλο να δίνει φάουλ, ενώ όπως φάνηκε από την κάμερα η ανατροπή ήταν εντός περιοχής.
55΄ Ο Γιάννης Κομιώτης θα βγάλει τη σέντρα, ο Δημήτρης Βεντουρής θα κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.
58΄ Σέντρα του Μαλλιά, από αριστερά, ο Λέανδρος Διαμαντής με διπλή προσπάθεια θα μλποκάρει την μπάλα, προ των Καραμαλίκη και Μαλαφούρη.
62΄ Ο Πέττας θα μπει στην περιοχή, θα επιχειρήσει το σουτ, με τον Διαμαντή να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να μλποκάρει.
63΄ ΓΚΟΛ: Ο Κόλα θα βγάλει μακρινή μπαλιά-ασίστ για τον Καραμαλίκη που θα μπει στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή θα πλασάρει τον Διαμαντή για να κάνει το 1-0.
65΄ ΓΚΟΛ: Ο Μαλαφούρης θα βγάλει την κάθετη πάσα για τον Καραμαλίκη (πάρε-βάλε) και ο τελευταίος με πλασέ θα κάνει το 2-0 και κάπου εκεί το παιχνίδι… «κλείδωσε».
70΄ Ο Πέττας πέρασε ωραία  τον Δημήτρη Βεντουρή, έκανε το σουτ αλλά ο Διαμαντής με τα χέρια έδιωξε.
83΄ ΓΚΟΛ: Ο Κόλα έβγαλε την ασίστ για τον Μαλαφούρη κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το τελικό 3-0.
87΄ Από κόρνερ του Λιβέρη, ο Καραμαλίκης θα πιάσει την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
Ο διαιτητής Αδαμόπουλος ελέγχεται για την επίμαχη φάση του 37’΄, ενώ κακώς διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι για τις κίτρινες κάρτες που έδωσε. Την κίτρινη κάρτα είδαν από πλευράς Ζακυνθιακού οι Μαρμαράς, Μαλαφούρης και Λιβέρης και από πλευράς Θύελλας οι Βεντουρής, Τσιριγώτης, Κομιώτης Αλεξ., Κομιώτης Ι., Κακολύρης.

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Στράτος Κουρούμαλος): Χαρακτινός, Κίτος (46΄ Κόλα), Μαρμαράς, Λιβέρης, Τζιαφέρης, Αρκαδιανός, Μαλλιάς (81΄ Φυτόπουλος), Καραμαλίκης, Μαλαφούρης (85΄ Λένος), Σούρμπης, Πέττας.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Νίκος Ντόβρος): Διαμαντής Λ., Κόκας, Βεντουρής Δημ., Τσιριγώτης (78΄ Βάσσος), Βυθούλκας, Κομιώτης Αλεξ., Κομιώτης Ι. (71΄ λ. τρ. Μαρίνος Ι.), Κακολύρης, Μαρίνος Σπ., Νικολόπουλος, Διαμαντής Σωκ. (64΄ Μαρούδας).












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου