Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

8ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΟΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: Πρεμιέρα σήμερα με ημερίδα

Μετά από απουσία ενός έτους το Διεθνές Ιόνιο Τουρνουά είναι και πάλι εδώ!!! Το διάστημα 12 με 15 Απριλίου ανοίγει τις πύλες του και θα υποδεχτεί όλες τις Ακαδημίες που θα λάβουν μέρος από Ελλάδα και όχι μόνο.
Συνδιοργανωτές θα είναι το Sportcenter Α.Ε. και η BOCA SPORT, ενώ χορηγοί του Τουρνουά θα είναι το Επιμελητήριο Ζακύνθου, η Μητρόπολη, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ενώ χορηγοί επικοινωνίας θα είναι οι ιστοσελίδες zantemats.gr, www.football-academies.gr, womensports.gr, αλλά και το ψηφιακό κανάλι Ionian Channel.
Τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες της διοργάνωσης θα είναι: το ιδιωτικό γήπεδο Πηγαδακίων, το Δημοτικό Στάδιο και το Δημοτικό Γήπεδο Μαχαιράδου.

Ημερίδα ποδοσφαίρου στο Μουσικό Γυμνάσιο
Μπορεί, αγωνιστικά, το τουρνουά να ξεκινάει αύριο, όμως σήμερα το απόγευμα στις 6 έχει προγραμματιστεί στο αμφιθέατρο του Μουσικού Γυμνασίου ημερίδα ποδοσφαίρου με καταξιωμένους προπονητές ποδοσφαίρου. Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Επίσης μέχρι την Τρίτη και με αρχή από αύριο και κάθε ημέρα θα γίνεται μια προπόνηση τερματοφυλάκων υπό την καθοδήγηση του παλαίμαχου διεθνή τερματοφύλακα, Νίκου Σαργκάνη.
Όποιος αθλητής από ηλικίας 6 έως 20 ετών θέλει να συμμετάσχει σε προπόνηση του Νίκου Σαργκάνη μπορεί να απευθυνθεί στο τηλ 6984 739254.

πηγή:  Εφημερίδα  "ΗΜΕΡΑ"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου