Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

8ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΟΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Έπεσε χθες το μεσημέρι η αυλαία του 8ου Διεθνούς Ιόνιου Τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα Πηγαδακίων, Μαχαιράδου και Αγγερικού. Πάνω από 300 μικροί αθλητές (συν οι γονείς τους) έλαβαν μέρος, στο 4ήμερο τουρνουά.
Στις ηλικίες 1999-2000 την 1η θέση κατέκτησε  η ομάδα του ΠΑΟΚ Μάνδρας, επικρατώντας στον τελικό της Κορίνθου με 4-2.
Στις ηλικίες 2001-2002 την 1η θέση κατέκτησε η Κόρινθος, επικρατώντας στον τελικό του ΑΠΣ Ζάκυνθος με 4-0.
Στις ηλικίες 2003-2004 την 1η  θέση κατέκτησε ο ΑΠΣ Ζάκυνθος, κερδίζοντας με 3-0 την Κόρινθο.
Στις ηλικίες 2005-2006 ο ΑΠΣ Ζάκυνθος πήρε την 1η  θέση κερδίζοντας με 3-0 την Δόξα Λιθακιάς.

Τέλος, στις ηλικίες 2007-2008 μοιράστηκαν κύπελλα και μετάλλια στις τρεις ομάδες που έλαβαν μέρος, ΑΠΣ Ζάκυνθος, Σχολή Ολυμπιακού Πύργου και Κόρινθος.
Οι ομάδες που πήραν μέρος φέτος ήταν: Αθλούπολη Κορίνθου, ΠΑΟΚ Μάνδρας, Ειδιλιακός Αθηνών, ΑΟ Χαϊδαρίου, Σχολή Ολυμπιακού Πύργου, ΑΠΣ Ζάκυνθος, Δόξα Λιθακιάς και Ελατιακός.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση
Οι διοργανωτές, με το πέρας του τουρνουά, εξέδωσαν ανακοίνωση, θέλοντας έτσι να ευχαριστήσουν όσους βοήθησαν στη διοργάνωσή του. Αναλυτικά:
«Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Νίκο Σαργκάνη για την παρουσία του στο τουρνουά μας. Ήταν τιμή για μας η παρουσία του στο τουρνουά. Επίσης, ευχαριστούμε τον συνδιοργανωτή μας, Δήμο Ζακύνθου, τους χορηγούς Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, το Επιμελητήριο Ζακύνθου, καθώς και την Μητρόπολη Ζακύνθου. Θέλουμε ακόμα να ευχαριστήσουμε την Κοινοπραξία Πλοίων IONIAN FERRIES και KEFALONIAN LINES για τις ειδικές τιμές που μας έκαναν, καθώς και όλο τον κόσμο που το παρακολούθησε».

Στην Ιταλία οι Προπαίδες του ΑΠΣ Ζάκυνθος
Για την Ιταλία αναχωρούν οι Προπαίδες (2002-2003-2004) του ΑΠΣ Ζάκυνθος, όπου στο Ρίμινι θα λάβουν μέρος σε ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή τουρνουά ποδοσφαίρου.
Την Τετάρτη 23 Απριλίου η Κ15 του ΑΠΣ Ζάκυνθος θα μεταβεί στην Κέρκυρα όπου θα λάβει κι αυτή μέρος σε τουρνουά που διοργανώνεται στο νησί.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου