Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Από τον Αγγερικό… στον Πύργο

Η Στέλλα Παντή εκτός από φυσιοθεραπεύτρια της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος είναι και παίκτρια ποδοσφαίρου. Η Στέλλα ξεκίνησε στην ομάδα του χωριού της, τον Παναρκαδικό, όμως φέτος και μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου η ομάδα δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στα πολλά προβλήματα που είχε (κυρίως οικονομικά) και αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Έτσι, η Παντή θέλοντας να συνεχίσει την αγωνιστική δράση, πήρε μετεγγραφή για την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου, τον Πανηλειακό. Τα ταξίδια πολλά και επίπονα, όμως η θέληση για μπάλα την έκαναν να τα ξεχνάει. Τελικά, κέρδισε! Κατάφερε μαζί με τις συμπαίκτριές τις να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, στην παρθενική τους εμφάνιση στην κατηγορία.

Η τελευταία αγωνιστική (10η) στο πρωτάθλημα Γ' Εθνικής (3ος Όμιλος) για την ομάδα των Γυναικών του Πανηλειακού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα με αντίπαλο την ομάδα της Πάτρας, Ατρόμητο Ζαρουχλείκων (2-0 το τελικό αποτέλεσμα), στον αγώνα πανηγυρικού χαρακτήρα που έγινε στο Στάδιο Πύργου.

Και σε συνδυασμό με το τυπικό επιστέγασμα του τίτλου - ανόδου, υπήρχε εορταστικός χαρακτήρας στον κυριακάτικο αγώνα καθώς και με απονομή κυπέλλου πρωταθλητή, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους που παραβρέθηκαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου