Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΡΗΣ: «Καλή ομάδα ο Ζακυνθιακός»

Αποκλειστική συνέντευξη στην εφημερίδα μας παραχώρησε ο πρωταγωνιστής του αγώνα μπαράζ play off στην Ηλεία, Παναγιώτης Μπρης. Ο σκόρερ και των δύο τερμάτων του Άρη Αρχαίας Ολυμπίας επί της Νίκης Τραγανού μίλησε για την φετινή πορεία της ομάδας του, το επίπεδο του Ηλειακού ποδοσφαίρου, αλλά και για τους αγώνες μπαράζ που έρχονται για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Επίσης, αναφέρθηκε και στον πρώτο αντίπαλο στα μπαράζ, τον Ζακυνθιακό και όπως λέει γνωρίζει καλά τους Λιβέρη και Καραμαλίκη. Αναλυτικά, η συνέντευξή του:


Με δύο δικά σου γκολ στο μπαράζ με τη Νίκη, έδωσες το πρωτάθλημα στην ομάδα σου. Πώς ένιωσες όταν τελείωσε το παιχνίδι;
«Αισθάνθηκα περήφανος που πέτυχα 2 γκολ, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει που η ομάδα μου, ο Άρης Αρχαίας Ολυμπίας κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Νομό Ηλείας».

Πώς ήταν η φετινή σου εμπειρία στον Άρη;
«Στην αρχή μου ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ γιατί δεν έχω ξαναπαίξει στη κατηγορία αυτή. Όμως, με σωστή και καθημερινή προπόνηση και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου και του προπονητικού τιμ, βγήκαν όλα με επιτυχία».

Μετά από πολλές συμμετοχές σε μεγαλύτερες κατηγορίες επιστρέφεις στον τόπο σου και παίζεις τοπικό. Τι σε έκανε να πάρεις αυτή την απόφαση;
«Ήθελα πάντα κάποια στιγμή να γυρίσω στον τόπο μου γιατί πρώτα απ’ όλα όπως γνωρίζεις διατηρώ στον Πύργο το γυμναστήριο «ATHLETIC physical gym» και έπρεπε να γυρίσω. Έχω πάρει κάποια διπλώματα personal & group training και έπρεπε να τα διδάξω. Επίσης, μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε το όνομα του Προέδρου μας (σ.σ. Βασίλης Καλογερόπουλος)».

Πώς ήταν η φετινή Α1 ΒΕΡΡΟΙΟΣ και τι έχεις να πεις για τη Νίκη Τραγανού;
«Ήταν πολύ κατηγορία, δύσκολη μπορώ να πω. Και όπως ξέρεις Γιώργο, όταν μία ομάδα έχει τα πάντα και δεν της λείπει τίποτα, όλοι θέλουν να τη κερδίσουν. Αλλά δεν τα κατάφεραν. Όσο για τη Νίκη Τραγανού, είναι μία αξιόλογη ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές».

Έχει επίπεδο το τοπικό στην Ηλεία;
«Ναι, έχει καλό επίπεδο. Γιατί παίκτες που έχουν παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες, έρχονται και παίζουν τοπικό για πολλούς και διαφόρους λόγους».

Η διαιτησία έχει το ανάλογο επίπεδο;
«Ναι, εννοείται ότι έχει. Εξάλλου αρκετοί Ηλείοι διαιτητές είναι αξιόλογοι και παίζουν σε πολύ μεγαλύτερες κατηγορίες».

Το πρωτάθλημα το κατακτήσατε στην Ηλεία. Στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική τι θα κάνετε;
«Θα κάνουμε τα πάντα ώστε η ομάδα μας να πανηγυρίσει τον τίτλο στην Γ΄ Εθνική. Και είμαι αισιόδοξος γι αυτό».

Ο Πρόεδρος (Βασίλης Καλογερόπουλος) έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και έφερε στο Στρέφι (η έδρα της ομάδας) ότι καλύτερο υπήρχε στην ποδοσφαιρική αγορά. Τι έχεις να πεις γι αυτόν τον παράγοντα;
«Ασχολούμαι από 16 ετών επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο. Ότι και να πω γι αυτόν τον άνθρωπο, που λέγετε Βασίλης Καλογερόπουλος δεν με χωράει όλη η εφημερίδα. Η ομάδα δουλεύει σε επαγγελματικά επίπεδα. Και γι αυτό όπως είπα πριν θα κάνουμε τα πάντα γι αυτόν τον άνθρωπο να ανέβει η ομάδα Γ΄ Εθνική. Γιατί μας παρέχει τα ΠΑΝΤΑ και δεν μας λείπει τίποτα. Με μία λέξη μόνο… ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!».

Αληθεύει Παναγιώτη ότι έχετε ακόμα και… μπουρνούζια στα αποδυτήρια;
«Ναι, αληθεύει. Και μάλιστα είναι χρώμα μπλε, με το σήμα της ομάδας».

Αν η ομάδα πάρει το εισιτήριο για την Γ΄ Εθνική και σου γίνει πρόταση ανανέωσης θα παραμείνεις στην ομάδα;
«Εννοείται. Τον πρώτο λόγο τον έχει η ομάδα. Είναι νωρίς ακόμα όμως γιατί το μυαλό όλων μας είναι στα μπαράζ».

Τέλος, τι γνωρίζεις για τον αντίπαλό σας στην πρεμιέρα των μπαράζ, τον Ζακυνθιακό;
«Γνωρίζω ότι είναι πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, όπως Λιβέρης, Καραμαλίκης, κ.α. Θα δουλέψουμε σκληρά για να επιτευχτεί ο στόχος που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ΄ Εθνική».



πηγή:  Εφημερίδα "ΗΜΕΡΑ"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου