Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΑΓΕΖ: Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι


Σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, η Αθλητική Ένωση Πεντέλης θα υποδεχτεί την Κυριακή το μεσημέρι (13:30) την ΑΓΕΖ, παιχνίδι με το οποίο πέφτει η αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου στον 1ο  Όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τους τραυματίες Κώστα Ακτύπη και Γιώργο Σκούφη, η συμμετοχή των οποίων θα αποφασιστεί στην αυριανή, τελευταία, προπόνηση.

Η αποστολή που θα ταξιδέψει για Αθήνα, θα αναχωρήσει από το νησί το Σάββατο το πρωί και το απόγευμα θα προπονηθεί στο Κλειστό της Πεντέλης, όπου και θα γίνει το ματς.
Οι Θεοδώσης και Κλάδης θα πάρουν μαζί τους, τους Τζινόπουλο, Πόπιβτσακ, Καρακωνσταντάκη, Κοτσέτα, Νικολόπουλο, Βαρβαρίγο, Μάργαρη, Χαλβατζή, Χαϊκάλη και Ζάγκλα και φυσικά θα εξαρτηθεί η συμμετοχή ή μη των Ακτύπη και Σκούφη.

Ραντεβού με την ιστορία του έχει ο...Παπάγου!
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παπάγου, έχοντας την Κυριακή του Θωμά...ραντεβού με την ιστορία και μην θέλοντας να είναι «άπιστοι» με αυτή...παραφράζοντας την μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης (27/4).
Οι «Στρατηγοί» την τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής αντιμετωπίζουν στο «Σαλούν» το «αδιάφορο» αγωνιστικά Αγρίνιο και θέλουν μόνο τη νίκη ώστε να πανηγυρίσουν την επιστροφή τους στην Β' Εθνική μετά την περίοδο 2004-2005 όταν και είχαν υποβιβαστεί.

Αναφορικά με την προσέλευση του κόσμου...αυτή αναμένεται εντυπωσιακή καθώς αναμένεται να μην πέφτει ούτε «καρφίτσα» στο «Σαλούν», με την αδημονία και την δίψα για την άνοδο να είναι διάχυτη παντού σε υπερθετικό βαθμό.

πηγή: Εφημερίδα "ΗΜΕΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου