Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Συνεχίζει με φιλικά παιχνίδια

Ο φετινός νταμπλούχος της ΕΠΣ Ζακύνθου, Αθλητικός Όμιλος Ζακυνθιακού συνεχίζει την προετοιμασία του, ενόψει των μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική. Κι επειδή η έναρξη αυτών καθυστερεί (ξεκινούν στις 11 Μαΐου), η ομάδα του νησιού εκτός από τις προπονήσεις έχει προγραμματίσει και μία σειρά δυνατών φιλικών, για να είναι σε εγρήγορση οι παίκτες και για να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Συγκεκριμένα, αύριο θα ταξιδέψει στη γειτονική Ηλεία και με προορισμό το Τραγανό, όπου στις 3 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει την τοπική Νίκη. Οι δευτεραθλητές Ηλείας ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις πριν από τις γιορτές του Πάσχα, χάνοντας στο μπαράζ των play off από τον πρωταθλητή, πλέον, Άρη Αρχαίας Ολυμπίας.
Την Τετάρτη 30 Απριλίου η αποστολή του Ζακυνθιακού θα ταξιδέψει και πάλι στην Ηλεία και αυτή τη φορά στη Νέα Μανωλάδα για να αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα, η οποία φέτος αγωνίστηκε στην Γ΄ Εθνική και μάλιστα παρέμεινε σε αυτή.
Τέλος, οι «πράσινοι» θα δώσουν το τελευταίο τους δυνατό φιλικό και πάλι στην Ηλεία, με αντίπαλο αυτή τη φορά την ομάδα Νέων του Πανηλειακού. Το φιλικό αυτό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαΐου, μία εβδομάδα πριν την έναρξη των μπαράζ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου