Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

UK TRIALS HELLAS: Με Ενγκεμά στην Ηλεία

Ο τεχνικός διευθυντής της UK Trials Hellas Λάμπρος Λιόνας μετέβη μαζί με τον εκπρόσωπο και προπονητή Επτανήσων Patrick Nguema και την παιδοψυχολόγο Ηλιάνα Χρυσικάκου στον Πύργο Ηλείας, όπου παρουσίασαν τη δραστηριότητα της UK Trials Hellas, σε ενδιαφερόμενους προπονητές, γονείς και ποδοσφαιριστές. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΙΟΝΙΟΝ HOTEL», στην Μυρτιά. Την εκδήλωση προλόγισε ο Ενωσιακός προπονητής, Αντώνης Χρυσανθακόπουλος, ενώ παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, Άρης Κουλούρης. Υπεύθυνοι για τα UK Trials στο Νομό Ηλείας είναι οι κ. Αντώνης Χρυσανθακόπουλος και Γιάννης Καζάκης. 


Δοκιμαστικά της UK Trials Hellas σε Χανιά και Πύργο
Τα επόμενα προγραμματισμένα δοκιμαστικά της UK Trials Hellas θα διεξαχθούν στα Χανιά 2-3-4 Μαΐου και στον Πύργο Ηλείας στις 9-10-11 Μαΐου, όπου θα επιλεγούν ποδοσφαιριστές για το trial του Αυγούστου, που θα γίνει στη Μ. Βρετανία και για το οποίο λεπτομέρειες θα δοθούν το επόμενο διάστημα.

Οι Άγγλοι έρχονται αρχές Ιουλίου στην Ελλάδα για επιλογές ποδοσφαιριστών
Στις αρχές Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν δύο trials στην Ελλάδα, το ένα στην Αθήνα και το άλλο στη Βόρεια Ελλάδα, στα οποία θα παρευρεθούν σκάουτερ από ομάδες της Αγγλίας, όπως από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Στόουκ Σίτι, τη Τσέλσι,  την QPR, την Κρίσταλ Πάλας, τη Χάλ τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τη Μπλάκμπερντ.
Την αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών, θα κάνουν μέσω των προπονήσεων, σημαίνουσες προσωπικότητες του Αγγλικού ποδοσφαίρου.
Μεταξύ αυτών ο προπονητής  Ίαν Γουάιτ ο οποίος έχει αναδείξει πληθώρα παικτών στην Αγγλία, με τρομερή εμπειρία στην ανάδειξη ταλέντων. Έχει εργαστεί σε πολλές Αγγλικές ομάδες όπως τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, τη Ντέρμπι Κάουντι, τη Γουλβς, τη Νότιγχαμ Φόρεστ, τη Σκάνθροπ, τη Πόρτσμουθ κ.α.
Επίσης ο έμπειρος προπονητής ακαδημιών  Κέβιν Κέντ, ο οποίος έχει διατελέσει επικεφαλής στο ιντερνάσιοναλ πρόγραμμα των σόκκερ σκούλς της  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και έχει εργαστεί ως προπονητής της Εθνικής Ινδονησίας αλλά και των Στόουκ Σίτι και Πορτβέϊλ. Έχει δουλέψει με ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών και η άποψή του μετράει σε όλους τους συλλόγους της Μ. Βρετανίας.
Για τους τερματοφύλακες θα δώσει το παρόν ο καταξιωμένος στην αγγλική επικράτεια προπονητής τερματοφυλάκων Μπίλι Στιούαρτ, ο οποίος ήταν και ο προπονητής του Ρέινα σε νεαρή ηλικία. Ο Στιούαρτ έχει εργαστεί ως προπονητής τερματοφυλάκων στην Εθνική ομάδα U19 της Αγγλίας, στις Εθνικές ομάδες U19-U21 της Βόρειας Ιρλανδίας, καθώς έχει διατελέσει και προπονητής τερματοφυλάκων στις ακαδημίες και στην πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ, στη Γουίγκαν, στην Τσέστερ, στη Νορθάμπτον και στην Τσέστερφιλντ.

Επίσηςτο παρόν θα δώσει και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι Τόνι Άουαρ ο οποίος είναι ατζέντης και συνεργάζεται ως μάνατζερ με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της Νιουκάστλ, Σαχά Χίσλοπς σε παγκόσμια κλίμακα. Ο Άουαρ έχει διατελέσει προπονητής ακαδημιών στην Τσέλσι και στην QPR.

Συντονιστής και επικεφαλής όλου του προγράμματος των trials στην Ελλάδα, θα είναι ο διεθνούς φήμης Χάρι Πράις, ο οποίος είναι ο πλέον καταξιωμένος παγκοσμίως σε θέματα οργάνωσης και συντονισμού διοργανώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου