Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Α.Ο ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Πρώτος τελικός για τον τίτλο

Η ώρα για τα σπουδαία έφτασε καθώς το Σάββατο, αρχίζουν τα μπαράζ για την ανάδειξη του Πρωταθλητή.
Ο Ζακυνθιακός με έδρα το Δημοτικό στάδιο, υποδέχεται τη Θύελλα Αμπελοκήπων(16:00) στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων με θέα τον τίτλο.
Οι γηπεδούχοι με τον αέρα της πρώτης θέσης, θέλουν να αποδείξουν την ανωτερότητα τους και να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερο αβαντάζ στον δρόμο για την κατάκτηση του νταμπλ.

Όλα αυτά τη στιγμή που έχουν πραγματοποιήσει μία εξαιρετική σεζόν καθώς και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών βρίσκονται στους  «8» με την αναμέτρηση απέναντι στον Α.Ο Συναράδων στο Μεσολόγγι να έχει οριστεί για την ερχόμενη Τετάρτη.
Οι φιλοξενούμενοι στην αντίπερα όχθη, φιλοδοξούν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο στα μπαράζ και να φτάσουν σε μία νίκη με την οποία θα ανατρέψουν το πλεονέκτημα της έδρας που έχουν οι αντίπαλοι τους.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ζακυνθιακός τερμάτισε στην 1η θέση της βαθμολογίας στην Α΄ Κατηγορία με το αήττητο.
Συγκεκριμένα συγκέντρωσε 64 βαθμούς με 21 νίκες και 1 ισοπαλία και τέρματα 126-20. Από την άλλη πλευρά η Θύελλα Αμπελοκήπων τερμάτισε στη δεύτερη θέση με 59 βαθμούς και 19 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα ενώ είχε τέρματα 93-15.
Οι δύο αντίπαλοι για τον τίτλο αναμετρήθηκαν δύο φορές. Στο παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στις 28 Νοεμβρίου του 2013 στο Δημοτικό στάδιο για την 3η αγωνιστική, ο Ζακυνθιακός επικράτησε με 2-0 της Θύελλας Αμπελοκήπων με γκολ των Μαλαφούρη (17΄) και Καραμαλίκη (31΄).
Στον αγώνα του δευτέρου γύρου που είχε γίνει στο γήπεδο των Αμπελοκήπων στις 26 Ιανουαρίου, η Θύελλα είχε αναδειχτεί ισόπαλη 1-1 με αντίπαλο τον Ζακυνθιακό.
Ο Κακολύρης στο 23΄είχε ανοίξει το σκορ για την Θύελλα με τον Μαλαφούρη να ισοφαρίζει σε 1-1 για τον Ζακυνθιακό στο 41’.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου