Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ-Α.Ο ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ: Μάχη με θέα την παραμονή


Ο δρόμος για την παραμονή περνάει αρχικά από το Ενωσιακό γήπεδο για τους δύο αντιπάλους στα μπαράζ για την αποφυγή του υποβιβασμού που αρχίζουν την Κυριακή(16:00).
Ο Ελατιακός που τερμάτισε στην 9η θέση στην Α΄ Κατηγορία, υποδέχεται τον Α.Ο Κατασταρίου που ήταν στην 10η θέση και στόχος των δύο αντιπάλων είναι η νίκη με την οποία θα αποκτήσουν σημαντικό προβάδισμα στην προσπάθεια να παραμείνουν στην Κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην παραμονή.
Οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να αποδράσουν με τη νίκη, κάτι που σημαίνει ότι πλέον η υπόθεση-παραμονή θα βρίσκεται στα …δικά τους πόδια.
Ο Ελατιακός που ήταν 9ος στην τελική κατάταξη συγκέντρωσε 17 βαθμούς με απολογισμό 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 15 ήττες  και τέρματα 28-96.
Ο Α.Ο Κατασταρίου που τερμάτισε στην 10η θέση, είχε 14 βαθμούς με απολογισμό 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 16 ήττες και τέρματα 40-72. 
Όσον αφορά στα παιχνίδια στην κανονική διάρκεια της Α΄Κατηγορίας, ο Α.Ο Κατασταρίου είχε επικρατήσει με το εντυπωσιακό 7-4 εκτός έδρας του Ελατιακού ενώ ο τελευταίος επιβλήθηκε με 1-0 στην έδρα του αντιπάλου του στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου