Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΓΕΖ: «Ψάχνουμε μία νίκη για να σιγουρευτούμε»

Η ΑΓΕΖ κατάφερε σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι με τη συμπαράσταση των φίλων της, να πετύχει τον στόχο που είχε θέσει και πλέον «βλέπει» με μεγάλη αισιοδοξία τη συνέχεια στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.
Άλλωστε απέναντι στην Καλαμάτα δεν πήρε μόνο το ροζ φύλλο αγώνα αλλά και τη διαφορά με αποτέλεσμα να υπερτερεί και σε περίπτωση ισοβαθμίας  με την ομάδα της Μεσσηνίας ,τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε.
Την προσεχή αγωνιστική(24η), η ομάδα του νησιού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Έσπερο, στη συνέχεια θα υποδεχτεί τον Παπάγου(25η)  και την τελευταία αγωνιστική(26η)  θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Πεντέλη.

Στα αγωνιστικά, ο Σκούφης υπέστη διάστρεμμα όπως διαπιστώθηκε στο ματς με την Καλαμάτα και την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση που ακολουθεί.
Οι Τζινόπουλος και Ακτύπης συνεχίζουν τις θεραπείες τους αλλά αναμένεται να είναι έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα ενώ αισιοδοξία υπάρχει και για τη συμμετοχή του Βαρβαρίγου.

«Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά»
Ο εκ των τεχνικός της ΑΓΕΖ, Νίκος Θεοδώσης με δηλώσεις του στο «ΙΟΝΙΑΝ CHANNEL», αναφέρθηκε στο άγχος που υπήρχε αλλά και τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε η ομάδα.
«Είχε μεγάλο άγχος το παιχνίδι. Όλη την εβδομάδα παλέψαμε σαν ομάδα, πολύ δυνατά. Τα παιδιά το πίστευαν το παιχνίδι από την αρχή. Σφίξαμε τα δόντια γιατί εκτός από τους μεγάλους τραυματισμούς, είχαμε και μικροτραυματισμούς που παλέψαμε με αυτούς», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:« Όπως είδατε και στο παιχνίδι χάσαμε και τον Σκούφη. Έχει ένα βαρύ διάστρεμμα που θα μπει σε φυσιοθεραπείες για να τον έχουμε την Κυριακή.
Επίσης ο Κώστας ο Ακτύπης όλη την εβδομάδα δεν προπονήθηκε, ο οποίος είναι παίκτης που έχει μάθει σε προπόνηση. Ο Τζινόπουλος ήταν με το γνωστό πρόβλημα στο μηνίσκο και έπαιξε πολύ καλά για μένα στον οργανωτικό τομέα. Όλα αυτά είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά και τη συντήρηση που πρέπει να κάνεις στους παίκτες».
Παράλληλα έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες και να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη συμπαράσταση του, λέγοντας :«Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που μας στήριξε στο ματς που είχαμε περισσότερο ανάγκη».
Εξάλλου για τη συνέχεια, υπογράμμισε :«Θα πάμε τώρα με τον Έσπερο να κοιτάξουμε το παιχνίδι στα μάτια γιατί χρειαζόμαστε για τη σιγουριά, για το 100% με ότι αποτέλεσμα και αν κάνει η Καλαμάτα δεν μας ενδιαφέρει, να μείνουμε στην κατηγορία. Είναι ο βασικός στόχος της ομάδας αυτής. Πάμε για τη νίκη. Πιστεύω να ξεπεραστούν τα προβλήματα του Σκούφη και του Ακτύπη γιατί ακόμα με πρόβλημα παίζει ο Κώστας, πρέπει να το πούμε αυτό και να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε».

«Στο τέλος παίξαμε με μυαλό»
Ο Χρήστος Κοτσέτας από την πλευρά του επεσήμανε ότι η ομάδα της Ζακύνθου αγωνίστηκε με μυαλό στο τέλος κόντρα στην Καλαμάτα.
«Θέλαμε πρώτα τη νίκη και μετά κοιτάξαμε τη διαφορά, ώστε σε ισοβαθμία στη συνέχεια του πρωταθλήματος να υπερτερούμε εμείς της Καλαμάτας», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε :«Αυτό που μας κυρίευσε ήταν το άγχος. Άλλωστε φάνηκε από τα πρώτα λεπτά αλλά στο τέλος παίξαμε με μυαλό, συγκεντρωμένα και πήραμε το παιχνίδι και τη διαφορά».
Αναφορικά με τη συμπαράσταση του κόσμου που αποτέλεσε τον έκτο παίκτη της ομάδας, απάντησε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που το έχω ζήσει στην Παναγούλα. Είμαι ήδη τρία χρόνια στη Ζάκυνθο και σίγουρα ο κόσμος βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα και πάντα είναι ο έκτος μας παίκτης. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και τον περιμένουμε σε ένα παιχνίδι εντός έδρας που έχουμε με τον Παπάγου».

«Δείξαμε χαρακτήρα»
Ο Γιώργος Ζάγκλας σημείωσε:« Ήταν δύσκολο παιχνίδι από την αρχή. Είχαμε πολύ μεγάλο άγχος. Δεν είναι η θέση μας αυτή που μας αρμόζει, πιστεύω είμαστε μέσα στην πρώτη πεντάδα σαν ομάδα, σαν παίκτες, σαν μονάδες, δεν τα έχουμε καταφέρει. Δείξαμε χαρακτήρα και πιστεύω τελικά θα τα καταφέρουμε και θα σωθεί η ομάδα στην Γ΄ Εθνική».
Όσο για το αν χρειάζεται η ΑΓΕΖ μία νίκη ακόμη, δήλωσε: «Είναι μεγάλο βήμα που πήραμε και τη διαφορά, τώρα είναι στο χέρι μας να πάρουμε ένα παιχνίδι και να σώσουμε την παρτίδα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου