Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ο ΑΠΣ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΜΑ: Για φιλικό με την ΑΕΚ

Αίτημα στην ΑΕΚ για διεξαγωγή φιλικού αγώνα  έκαναν οι ιθύνοντες του ΑΠΣ  προκειμένου να διεξαχθεί ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στην «Ένωση».
Η αναμέτρηση εφόσον οριστικοποιηθεί θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο και όπως είναι φυσιολογικό λόγω και του ονόματος του αντιπάλου, θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό φιλάθλων.
Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει προγραμματιστεί το σημαντικό φιλικό ματς με αντίπαλο την Εθνική Νέων της Αλβανίας για τις 17 Απριλίου που θα έχει και τον χαρακτήρα γιορτής μετά την πετυχημένη χρονιά που ολοκληρώθηκε με την εξασφάλιση της παραμονής στην πρώτη συμμετοχή της ομάδας της Ζακύνθου στην Football League.


Προσφυγή ο Κούρτης
Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Νίκος Κοντονής  μίλησε στην «ΗΜΕΡΑ» για την προσφυγή που κατέθεσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Αντώνης Κούρτης, σύμφωνα με έγγραφο που έφτασε στα γραφεία της ομάδας.
«Ο γιος του υποψήφιου επενδυτή που ήθελε και την προεδρία της ομάδας και έλεγε ότι αγαπάει την Ζάκυνθο και έχει ζακυνθινή καταγωγή, κατέθεσε προσφυγή ζητώντας 8.000 ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τετραήμερο ρεπό
Στα αγωνιστικά, τετραήμερο ρεπό έχουν οι παίκτες του ΑΠΣ μετά από το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος στον Βόρειο Όμιλο της Football League με αντίπαλο τον  Ηρακλή.
Η τελευταία εμφάνιση για την τρέχουσα σεζόν στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα απέναντι σε ένα αντίπαλο που «καιγόταν» για βαθμούς κρίνεται ικανοποιητική. Η ομάδα προηγήθηκε στο σκορ και τελικά έχασε το παιχνίδι από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι.Οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από την Πέμπτη .

Πρόστιμο για το ματς με την Δόξα
Πρόστιμο 200 ευρώ επιβλήθηκε στον ΑΠΣ Ζάκυνθος από την Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας. Η ανακοίνωση της Επιτροπής ανέφερε αναλυτικά:
«Επέβαλε στην ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ  την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των διακοσίων(200)ευρώ (αγώνας της 23-2-2014 με ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ)».


πηγή:  Εφημερίδα  "ΗΜΕΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου