Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ: «Φτάσαμε με μεγάλο κόπο ως εδώ»

Η απώλεια του πρωταθλήματος έχει σκορπίσει εύλογα την απογοήτευση στις τάξεις της Νίκης Τραγανού, στην οποία άπαντες επιθυμούσαν διακαώς την κατάκτηση του τίτλου.
Η κυπελλούχος Ηλείας όμως δεν τα κατάφερε στον αγώνα μπαράζ ανάδειξης πρωταθλητή απέναντι στον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας. Άλλωστε από τη στιγμή που απωλέσθη η πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η Νίκη είχε περιορισμένες ελπίδες στη διαδικασία των μπαράζ.

Την πικρία του δεν κρύβει σε δηλώσεις του και ο προπονητής του συλλόγου Σπύρος Αντωνόπουλος:

«Ασφαλώς και υπάρχει πικρία που δεν μετείχαμε τον στόχο μας. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ομάδα και με πολλαπλάσιο budjet σε σχέση με το δικό μας. Δείξαμε από την αρχή ότι πιστεύαμε στους στόχους μας και ότι θα παλέψουμε για αυτούς. Καταφέραμε να κατακτήσουμε το κύπελλο αλλά και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι τον τελικό, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο. Για κάποιους αυτό ήταν ανέφικτο και πιθανόν δυσάρεστο! Φτάσαμε με μεγάλο κόπο μέχρι εδώ», μας τόνισε αρχικά.

Για να συνεχίσει: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την πορεία αυτή , έδωσαν πολλούς τελικούς και τους κέρδισαν μέσα στο χορτάρι! Πολλά μπράβο στη Διοίκηση που στήριξε αυτή τη προσπάθεια με έναν τρόπο έργων και ηθικής που σπάνια συναντά κανείς! Η ομάδα αυτή έχει δυναμική και κάθε χρόνο κάνει ένα βήμα παραπάνω. Έχει δικό της ρόστερ σε μεγάλο βαθμό, έχει ανθρώπους που την αγαπάνε, έχει εγκαταστάσεις και κυρίως έχεις φιλάθλους που την στήριξαν με την έντονη παρουσία τους!».


Πηγή: olympiasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου