Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΕΠΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ/ΙΘΑΚΗΣ: και πάλι πρωταθλήτρια η ΑΕΚ!

Από την Κυριακή το απόγευμα η ΑΕΚ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι πρωταθλήτρια στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της ΕΠΣΚΙ.
Μετά την νίκη της με 2-0 επί της Εικοσιμίας στο δημοτικό γήπεδο Κεραμειών, είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια για την σεζόν 2013-2014.
Στα καθαρά αγωνιστικά του σημερινού αγώνα, η ομάδα του Σπύρου Παπαδάτου πάταγε από την αρχή πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο, και άνοιξε το σκορ με τον Χασάι που έπιασε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαζάρογλου, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της Εικοσιμίας.

Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούνενοι πήραν αέρα δύο τερμάτων με τον μόνιμο σκόρερ τους, τον Αιμιλιάνο μετά από σέντρα του Αντωνόπουλου από αριστερά να πιάνει την κεφαλιά ζευγαρώνοντας τα τέρματα για την ομάδα του.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι στην μορφή του αγώνα, και έτσι η ΑΕΚ πανηγύρισε τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της.
Όπως ήταν φυσικό μετά το σφύριγμα της λήξης οι παίκτες της ΑΕΚ έγιναν ένα κουβάρι, ενώ οι παίκτες της ομάδας πέταξαν στον αέρα πρόεδρο και προπονητή, με την σαμπάνια παράλληλα να ρέει άφθονη!
Πλέον μένουν ακόμα δύο αγωνιστικές διαδικαστικού χαρακτήρα, με την ΑΕΚ να προετοιμάζεται για τους επερχόμενους αγώνες μπαράζ για την Γ' Εθνική με αντιπάλους τον Ζακυνθιακό από την Ζάκυνθο, τον Διαγόρα Βραχνέικων από την Πάτρα και τον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας από τον Πύργο.
Εμείς να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την επιτυχία της αυτή που με την εικόνα της όλη την χρονιά έδειξε πως αν μη τι άλλο άξιζε τον τίτλο του πρωταθλητή.


Πηγή: kefalonitis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου