Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Φιλικός αγώνας ΑΠΣ - Ζακυνθιακός

Με τον νταμπλούχο Α.Ο. Ζακυνθιακό τελικά θα δώσει φιλικό η ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος, μετά από την ακύρωση του αυριανού φιλικού με τον Παναιτωλικό, αλλά και την άρνηση του Πανιωνίου να έρθει στο νησί.
Έτσι λοιπόν και για να μην μείνουν οι παίκτες σε αγωνιστική απραξία, η διοίκηση της ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία με την αντίστοιχη του Α.Ο. Ζακυνθιακού και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν την Μ. Τετάρτη το απόγευμα στις 5, στο Δημοτικό Στάδιο. Μετά το τέλος του φιλικού θα απονεμηθεί το κύπελλο του πρωταθλήματος στην ομάδα του Ζακυνθιακού από την ΕΠΣ Ζακύνθου. Η γενική τιμή εισόδου ανέρχεται στα 5€.

Την Μ. Πέμπτη ο Τζανλούκα Κολονέλο θα δώσει 5ήμερη άδεια στους παίκτες για να περάσουν μαζί με τα συγγενικά τους πρόσωπα τις γιορτές του Πάσχα. Το πρόγραμμα, αλλά και το πότε θα ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδο για την ομάδα, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.
Η διοίκηση, τέλος,  συνεχίζει τις επαφές με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές, ώστε να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο οι όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν και η ομάδα να έχει μια καλή εικόνα με το τέλος της περιόδου, που θα είναι και η παρακαταθήκη για την επόμενη σεζόν.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την εταιρία security
Με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος ευχαριστεί την εταιρία ZANTE POWER SECURITY. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ θέλει να ευχαριστήσει την ZANTE POWER SECURITY γενικά για τις υπηρεσίες της και την άψογη συνεργασία που υπήρχε από κοινού αλλά και ειδικά για την αφιλοκερδή βοήθειά της σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποίησε η ομάδα μας σε εντός έδρας παιχνίδι.

Με εκτίμηση το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου