Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

8ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΟΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: Έκανε αυλαία με ημερίδα ποδοσφαίρου

Μία σπουδαία ημερίδα ποδοσφαίρου έλαβε χώρα την προηγούμενη Παρασκευή το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μουσικού Γυμνασίου. Συγκεκριμένα, με την ημερίδα αυτή άνοιξε η αυλαία του 8ου Διεθνούς Ιόνιου Τουρνουά που διοργανώνει με επιτυχία η Δόξα Πηγαδακίων, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στα Πηγαδάκια.

Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν ο Βετεράνος διεθνής τερματοφύλακας, Νίκος Σαργκάνης και ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και επαγγελματίας προπονητής ποδοσφαίρου (πρώην προπονητής της Καλαμάτας), Νίκος Κακαλέτρης.
Πολλοί γονείς με τα παιδιά τους παραβρέθηκαν στην ημερίδα, καθώς επίσης, βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος, αλλά και νυν καθώς και ο γενικός αρχηγός, Βασίλης Μουζάκης. Το άνοιγμά της έκανε ο οικοδεσπότης, Ανδρέας Γκούσκος και σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, Διονύσης Μυλωνάς και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Άκης Λαδικός.
Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο κ. Σαργκάνης που έκανε μία λεπτομερέστατη ενημέρωση στους γονείς για το ποια θα πρέπει να είναι η συμπεριφορά τους στο ποδοσφαιριστή γιο τους.
Ο κ. Κακαλέτρης με τη βοήθεια του προτζέκτορα, ανέλυσε την λειτουργία των τμημάτων υποδομής της Βελγικής ομάδας Σεντ Τρούιντεν και είπε ότι θεωρεί τον εαυτό του ευλογημένο που μπόρεσε να βρεθεί στο Βέλγιο και να παρακολουθήσει το διεθνές τουρνουά.
Στο τέλος της ημερίδας έγιναν ερωτήσεις από το κοινό, με τους δύο ομιλητές να απαντούν σε όλες.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου