Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Η κλήρωση των πλέι οφ

Πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση των πλέι οφ της Football League με τη διαδικασία να αρχίζει την Τρίτη 8 Απριλίου με τη διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής και να ολοκληρώνεται την Κυριακή 1η Ιουνίου με την 14η αγωνιστική.
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας είναι: Τρίτη 8 Απριλίου: Κέρκυρα-Ολυμπιακός Βόλου(18:00-ΟΤΕ TV), Τετάρτη 9 Απριλίου :ΑΟ Χανιά- Ηρακλής Ψαχνών(15:30-ΟΤΕ ΤV) , Ηρακλής – Φωστήρας(18:00-ΟΤΕ TV), Νίκη Βόλου – Αιγινιακός(18:00-ΟΤΕ TV) .
Παράλληλα επικυρώθηκε η βαθμολογία των πλέι οφ και όπως έγινε γνωστό για να ξεκινήσει η ομάδα με βαθμό στη διαδικασία θα πρέπει να έχει διαφορά από τον 4ο τουλάχιστον 4 βαθμούς.
Έτσι Αιγινιακός και Φωστήρας θα ξεκινήσουν χωρίς βαθμό στα πλέι οφ. Η ανακοίνωση ανέφερε:
«Το Δ.Σ. της  FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ κατά τη σημερινή του  συνεδρίαση, προέβη σε μερική επικύρωση του  βαθμολογικού πίνακα του 1ου και 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, προκειμένου να οριστούν οι ομάδες που θα συμμετέχουν στα Play –Off.
Στους αγώνες των  Play Off θα συμμετάσχουν οι ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 (6 ΒΑΘΜΟΙ) , ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ (6Β) , ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (2Β), ΧΑΝΙΑ ΑΟ (1Β),  ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ(0Β) ,ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 (0Β),  ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (0Β)  και ΦΩΣΤΗΡ (0Β)      
Ψηφίστηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός».
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο πρώτες ομάδες θα πάρουν απευθείας την άνοδο στην Super League ενώ ο τρίτος θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον 16ο της βαθμολογίας στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου