Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΕΣΠΕΡΟΣ-ΑΓΕΖ: Στο κυνήγι της οριστικής παραμονής

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη και την κάλυψη της διαφοράς επί της Καλαμάτας, η ΑΓΕΖ πλέον κυνηγάει ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα στα τρία τελευταία παιχνίδια, προκειμένου να οριστικοποιήσει την παραμονή της.
Έτσι με απαρχή τον αγώνα κόντρα στον Έσπερο εκτός έδρας την Κυριακή για την 24η αγωνιστική στον 1ο όμιλο του Νότου στην Γ΄ Εθνική,  ψάχνει για μία νίκη με την οποία πλέον θα διώξει οριστικά το άγχος ενόψει των δύο τελευταίων αγωνιστικών με αντιπάλους τον Παπάγου εντός έδρας και την Πεντέλη εκτός.
Στον αγωνιστικό τομέα πάντως οι Νίκος Θεοδώσης και Νίκος Κλάδης αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα.

Προσπάθεια για Σκούφη-Πρόβλημα με Ακτύπη
Ο Σκούφης παραμένει αμφίβολος και η συμμετοχή του στο προσεχές παιχνίδι θα ξεκαθαρίσει σήμερα καθώς αν καταφέρει να προπονηθεί θα έχει ελπίδες για να δώσει το «παρών».
Πρόβλημα προέκυψε όμως και με τον Ακτύπη ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος για να αγωνιστεί κόντρα στον Έσπερο, προσθέτοντας μία ακόμη άτυχη στιγμή για την ομάδα της ΑΓΕΖ φέτος καθώς η χρονιά συνοδεύτηκε με πολλούς τραυματισμούς.
Ήττα στον πρώτο γύρο
Την ήττα με 79-63 είχε γνωρίσει η ΑΓΕΖ στο Κλειστό της Παναγούλας, από τον ανώτερο Έσπερο ΑΟΠΑ, που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού από την πρώτη κιόλας περίοδο.
Τα 10λεπτα ήταν: 13-22, 23-48, 34-62, 63-79.
ΑΓΕΖ:Κοτσέτας 4, Ακτύπης 10, Σκούφης 4, Χαλβατζής 25, Ζάγκλας 5(1), Τζινόπουλος 7(1),Νικολόπουλος 8.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ: Σκόνδρας 2 , Φραντζής 4(1), Πετρόπουλος 7(1), Λαμπρόπουλος 19(2), Αποστολόπουλος 14(2), Καλής 10(2) , Λυμπέρης 14(1), Αγγελόπουλος 9.

Οι διαιτητές
Οι Μπούσιας-Δημόπουλος θα είναι οι διαιτητές του αγώνα της ΑΓΕΖ με τον Έσπερο. Υπενθυμίζεται ότι όλα τα παιχνίδια θα γίνουν την Κυριακή 6 Απριλίου. Αναλυτικά:
1ος Όμιλος Νότου
Π.Αλεξιώτισσας 17.00 Έσπερος-Ζάκυνθος Μπούσιας-Δημόπουλος (Σοφιανοπούλου)
Παπάγου 17.00 Παπάγου-Πεντέλη Μπούκας-Σπυρόπουλος Σπ. (Πετράκης)
Τέντα 17.00 Καλαμάτα 1980-Αγρίνιο Μαραμής-Σκαλτσής (Πολιτόπουλος)
2ο Λύκειο Αμαρ. 17.00 Νίκη Αμαρουσίου-Μεσσήνη Κουτσοδήμος-Ρίζος (Παπαδόπουλος Στ.)
Κορίνθου 17.00 Απόλλων Αρχ. Κ.-Προμηθέας Παπαφωτίου-Τσολάκος (Πετρόπουλος)

Σπόρτιγκ (κθ) 17.00 Σπόρτιγκ-Κορωπί Τσαρούχα-Καρδάρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου