Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ-ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Αυλαία με «διπλό» στον Ηρακλή



Τον… έχουν τελικά τον Ηρακλή οι «μικροί» του ΑΠΣ Ζάκυνθος, αφού μετά το 4-2 του πρώτου γύρου, επικράτησε το Σάββατο στη Μίκρα με 1-0, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το «παρθενικό» τους ταξίδι στο Πρωτάθλημα Νέων της Football League.
Ήταν μια πετυχημένη χρονιά, αφού η ομάδα με τα χίλια προβλήματα που αντιμετώπισε, κατάφερε να τερματίσει στην 8η θέση! Η προετοιμασία ξεκίνησε στην κυριολεξία τη τελευταία στιγμή με 97άρηδες και 98άρηδες και με μικρή βοήθεια από τους επαγγελματίες της πρώτης ομάδας. Κι όμως αυτά τα παιδιά (στην πλειοψηφία τους από το νησί) κατάφεραν να «σηκώσουν» το βάρος και να τερματίσουν ψηλά στη βαθμολογία.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, οι παίκτες της Ζακύνθου ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και δικαίως έφυγαν νικητές από την Θεσσαλονίκη. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 88΄ ο Νίκος Γιακουμέλος.
Οι «κυανοκίτρινοι» έχασαν κι άλλες ευκαιρίες με τους Αριστομενόπουλο, Τσάβο και Καψάσκη.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Σπύρος Φιορεντίνος): Τσιότας, Τζούμπας (75′ Μαμφρέδας), Αριστομενόπουλος, Ελέζι, Μυλωνάς, Πέττας (70 Γιακουμέλος Ν.), Παναγιωτόπουλος, Τζιζαερλής, Καψάσκης (λ. τρ.88  Γιακουμέλος Διον.), Ρουχίτσας (λ. τρ. 35 Τσουράκης), Τσάβος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου