Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Υπέκυψε η ΑΕΚ στην ανωτερότητα του Άρη

Ο Άρης Αρχαίας Ολυμπίας μπορεί να ηττήθηκε στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ μέσα στην έδρα του από τον Ζακυνθιακό αλλά το γεγονός αυτό δεν αναιρεί ότι αποτελεί μια από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Κάτι που δυστυχώς κατάλαβε η ΑΕΚ στο γήπεδο των Κεραμειών γνωρίζοντας την ήττα από τους πρωταθλητές Ηλείας με σκορ 4-1.
Οι φιλοξενούμενοι έθεσαν τις βάσεις για την επικράτηση τους από το πρώτο ημίχρονο, που πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα τριών τερμάτων, δίχως να αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στους παίκτες του Σπύρου Παπαδάτου. 

Στο 22 ο Μπρης μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με διαγώνιο σουτ πρόλαβε την έξοδο του Τσιντήλα, πετυχαίνοντας το 1-0.  Εξι λεπτά αργότερα, ο Παπαγεωργίου θα πιάσει ένα σουτ από τα όρια της περιοχής, η μπάλα θα σκάσει στο έδαφος και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, ο οποίος την είδε να καταλήγει στην αριστερά του γωνία. Στο 40′ θα έρθει το τρίτο γκολ για το σύνολο του Ντανιέλ Μπατίστα με σκόρερ τον Μπράβο, ο οποίος έπιασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Κρούτι, που έχασε τη μπάλα.

Και… τώρα ο πρωτοπόρος Ζακυνθιακός
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57′, ο Αρης Αρχαίας Ολυμπίας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 με συρτό σουτ του Δημητρουλόπουλου μετά από ωραία επιθετική προσπάθεια και συνδυασμό του Μπρη με τον Μπράβο. Το μόνο που κατάφερε η ΑΕΚ ήταν να μειώσει στο 72′ με κοντινό πλασέ του Εμιλιάνο μετά από φάουλ του Κρούτη από αριστερά και διαδοχικές κεφαλιές των Πανάκη και Κόμητα στη μικρή περιοχή.
Επόμενος αντίπαλος για την ΑΕΚ στα μπαράζ ανόδου θα είναι την επόμενη Τετάρτη ο πρωτοπόρος και αήττητος Ζακυνθιακός στο γήπεδο των Κεραμειών. Η ομάδα της Ζακύνθου κατάφερε στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, να πάρει τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Διαγόρα Βραχνεϊκων, χάρη σε τέρμα που σημείωσε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Στέλιος Λιβέρης.
ΑΕΚ (Σπύρος Παπαδάτος): Τσιντήλας, Στεφανάτος, Αντωνόπουλος, Κούκλης, Λούλουδας, Ψάλτης, Κρούτι (75′ Ζαμπαύτης), Κόμητας, Ιλίρ (84′ Σπανός), Εμιλιάνο, Μπαζάρογλου (66′ Στάβερης).
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ (Ντανιέλ Μπατίστα): Αλεξανδρόπουλος, Αναμουρλίδης (65′ Οικονομίδης), Νικολόπουλος, Δημητρόπουλος, Καρύδης, Πανάκης, Μπρης, Παπαγεωργίου (57′ Πετρόπουλος), Γεωργιόπουλος (57′ Θεοδωρόπουλος), Μπράβος, Στρίγγας.

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Ανδρεαδάκης (efimeridakefalonia.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου