Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Α.Ν.Ο.Ζ.: «Σαρώνει» τα μετάλλια η Φ. Κολοκοτσά

Νέα διάκριση για τη ζακυνθινή κολυμβήτρια, Φιλίππα Κολοκοτσά στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο της Αθήνας και στα «13α ΤΣΙΤΕΙΑ». Ο Όμιλός της εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ενημερώνει για τους επόμενους αγώνες που θα λάβουν μέρος αθλητές-τριες του, καθώς και για την οργάνωση τμημάτων παιδιών για μαθήματα εκμάθησης και εξάσκησης στην κολύμβηση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η αθλήτρια του ΑΝΟΖ Φιλίππα Κολοκοτσά κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια στους αγώνες με την επωνυμία "13ο ΤΣΙΤΕΙΑ", που έλαβαν χώρα το διήμερο 16 - 17 Μαΐου στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο της Αθήνας.
Συγκεκριμένα η αθλήτρια πρώτευσε στα 50 μ. πρόσθιο με χρόνο 36.48 και 50μ. πεταλούδα με χρόνο 29:69 στην κατηγορία παγκορασίδων Α για κορίτσια 14 ετών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες έλαβαν μέρος περισσότεροι από 600 κολυμβητές και αθλήτριες από την πλειονότητα των συλλόγων Αθήνας-Πειραιά και περιφέρειας.
Η συγκεκριμένη αθλήτρια επίσης το τριήμερο 9-11 Μαΐου έλαβε μέρος στο διεθνές μήτινγκ GRAND PRIX ACROPOLIS, αγώνες στους οποίους έλαβαν μέρος η αφρόκρεμα των Ελλήνων κολυμβητών καθώς και διακεκριμένοι αθλητές από το εξωτερικό. Στους αγώνες αυτούς η Φιλίππα είχε μια πολύ καλή παρουσία, και μάλιστα κατάφερε να βελτιώσει τους προσωπικούς της χρόνους στα 50μ. ελεύθερο με 28:38 και τα 100μ. πεταλούδα με 1:08:80
Πολλά συγχαρητήρια στο κορίτσι μας που συνεχίζει και μας κάνει υπερήφανους, τόσο εμάς αλλά και γενικότερα όλους τους ανθρώπους της Ελληνικής Κολύμβησης (δεδομένου ότι η αθλήτρια έχει συμπεριληφθεί στην Προεθνική ομάδα), καταφέρνοντας να βρίσκεται σε τέτοιο αγωνιστικό επίπεδο, προπονούμενη σε πισίνα 15 μέτρων!!!
Η αθλήτρια συνεχίζει την προετοιμασία της με επόμενο στόχο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών Open που θα διεξαχθεί στην Αθήνα 20 - 22 Ιουνίου.
Το άλλο ανερχόμενο ταλέντο του ΑΝΟΖ η Νικολέττα Μάργαρη πρόκειται να αγωνιστεί στις 23 - 24 Μαΐου σε αγώνες προαγωνιστικής κατηγορίας κοριτσιών 12 ετών που θα διεξαχθούν στην Αθήνα στο κολυμβητήριο Χαϊδαρίου με την επωνυμία 13ο Κύπελλο Χαϊδαρίου. Και σε αυτούς τους αγώνες αναμένεται το αγωνιστικό επίπεδο να είναι πολύ υψηλό δεδομένου ότι θα λάβουν μέρος οι περισσότερες ομάδες το Λεκανοπεδίου της Αττικής. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Τελειώνοντας θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι ο ΑΝΟΖ θα οργανώσει τμήματα παιδιών για μαθήματα εκμάθησης και εξάσκησης στην κολύμβηση.
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 16 Ιουνίου, θα είναι διαρκείας ενός μήνα (ή και περισσότερο για όσα παιδιά το επιθυμούν) και θα πραγματοποιηθούν στο θαλάσσιο χώρο μπροστά από τις εγκαταστάσεις του ΑΝΟΖ στο Κρυονέρι. Εκτός από την κολύμβηση κατά την διάρκεια των μαθημάτων θα υπάρχουν κι άλλες αθλητικές δραστηριότητες όπως τρέξιμο, μπάσκετ κ.ά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον προπονητή του ΑΝΟΖ κο Μαρίνο Διονύσιο (τηλ. 6974-224668) και τον Έφορο Κολύμβησης, κο Στήνιο Ανδρέα (τηλ. 6972-663536)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου