Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΑΓΕΖ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Φινάλε με τον καλύτερο τρόπο (Photos)

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν για φέτος το πρωτάθλημα οι γυναίκες μας, που επιβλήθηκαν του Πατρέα με τελικό σκορ 51-33 κατακτώντας και επίσημα την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η. Ο προπονητής Νέγκας είχε την πολυτέλεια να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίχτριές του αφού δεν φάνηκε να απειλείται ουσιαστικά σε καμιά στιγμή. Με αρκετές καλές φάσεις τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά το ροζ φύλλο ήταν αρκετά εύκολη υπόθεση για την Α.Γ.Ε.Ζ.
Το θετικό αυτής της χρονιάς πέρα από την κατάκτηση της 3ης θέσης είναι και η δημιουργία τμήματος ακαδημίας για κορίτσια έτσι ώστε να υπάρξει συνέχεια αυτής της ομάδας και οι επιτυχίες να είναι πολύ μεγαλύτερες αφού οι υποδομές που θα έχουν καθώς και τα ερεθίσματα βλέποντας την γυναικεία θα τις κάνουν πολύ πιο ολοκληρωμένες παίκτριες.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους λιγοστούς αλλά φανατικούς οπαδούς μας, που μας εμψύχωναν και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα όλη την χρονιά!

Τα δεκάλεπτα: 13-06, 11-12, 12-09, 15-06

Α.Γ.Ε.Ζ (Νέγκας): Γιατρά 5 (1), Μαλεβίτη 4 (1), Μαρούδα, Τσαμπάζη 11, Ζώντου 5(1), Μασλάρη 9, Καραγιαννοπούλου 3, Σκλήβα 2 και Κυπριώτη 12.

ΠΑΤΡΕΑΣ (Δαρβίρας): Πίκουλα Β. 15 (1), Παπακωνσταντίνου Π. 5, Καραγιάννη, Ζαφειροπούλου, Τσόλια 2, Παπακωνσταντίνου Α. 5, Καραγιάννη 4, Σίντου 2, Πανταζοπούλου


πηγή:  agez.gr


Φωτογραφίες από το σημερινό παιχνίδι...









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου