Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Στην Αμαλιάδα με Αγία Παρασκευή… και φιέστα!

Ο Κόροιβος είναι ήδη στην Α1 και θα γιορτάσει την άνοδό του στην Αμαλιάδα, παρότι τυπικά γηπεδούχος θα είναι η ομάδα της Αγίας Παρασκευής.  Αναλυτικά η ανακοίνωση της ηλειακής ομάδας:


«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως η διοίκηση της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής δέχτηκε την πρότασή μας να γίνει ο μεταξύ μας αγώνας της 26ης αγωνιστικής, αντί για το κλειστό του Κοντόπευκου, στην Αμαλιάδα.
Αυτή η ιδέα έλαβε και επίσημα σάρκα και οστά και ο Κόροιβος θα γιορτάσει την ιστορική του άνοδο στην Α1 μαζί με τον κόσμο του, καθώς η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έκανε αποδεκτό το αίτημά μας. Ευχαριστούμε θερμά τόσο την αντίπαλη ομάδα, όσο και την ΕΟΚ, που άναψαν το "πράσινο φως". Έτσι, λοιπόν, το Σάββατο 10 Μαΐου στις 5.00 μ.μ. η ομάδα μας σας περιμένει σε έναν αγώνα-γιορτή, όπου θα έχουμε την ευκαιρία όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την εκπλήρωση του ονείρου.
Επειδή γηπεδούχος θα είναι η Αγία Παρασκευή, τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα ισχύσουν και μετά από συνεννόηση με τη διοίκησή της αποφασίσαμε να οριστεί γενική είσοδος 5 ευρώ για άτομα από 18 ετών και άνω, ενώ θα υπάρξει δωρεάν είσοδος για τους μαθητές.
Ο συγκεκριμένος αγώνας θα έχει τον χαρακτήρα φιέστας και θα υπάρξει μια σειρά από όμορφα happenings τόσο πριν, όσο και μετά από το παιχνίδι. Ο Κόροιβος είναι στην Α1, ελάτε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί!!!».

Πηγή: basketworld.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου