Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ: Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

Ούτε στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν με τον Διαγόρα Βραχνεϊκων κατόρθωσε η ΑΕΚ να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πλαίσιο των μπαράζ. Η ομάδα του Σπύρου Παπαδάτου έπαιζε, ουσιαστικά, για το γόητρο αφού δεν κατάφερε να διεκδικήσει την άνοδο της στην Γ’ Εθνική αλλά γνώρισε την ήττα στο γήπεδο των Κεραμειών με σκορ 2-0 για την 4η αγωνιστική του θεσμού.
Οι φάσεις που έγιναν στο παιχνίδι ήταν λιγοστές με την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε στο γήπεδο να δυσχεραίνει σημαντικά το έργο των 22 ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο. Το σύνολο της Αχαΐας άνοιξε το σκορ μόλις στο 7 όταν έπειτα ένα κόρνερ από δεξιά με πάσα στον Μασούρα, αυτός έβγαλε τη σέντρα στην περιοχή και από το σημείο του πέναλτι ο Φράγκος με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο επόμενο λεπτό, ο Κόμητας θα κάνει μια ατομική προσπάθεια από αριστερά , θα μπει στην περιοχή και από πλάγια θέση θα σουτάρει για να πέσει στη δεξιά του γωνία και να διώξει τη μπάλα σε κόρνερ ο Μπαλτιμάς.  Στο 11 ο Παναγιωτόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί ο Δεληγιαννάκης θα πιάσει μια φαλτσαριστή κεφαλιά προς την απέναντι γωνία αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.

Εντυπωσιακό γκολ από τον Παναγιωτόπουλο
Αυτές ήταν όλες κι όλες οι φάσεις του πρώτου μέρους και μέχρι τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ. Στο 68 μετά από μια πολύ ωραία παράλληλη πάσα του Παναγιωτόπουλου στη μικρή περιοχή, ο Φράγκος θα πιάσει το πλασέ στην κίνηση αλλά η μπάλα θα καταλήξει στην αγκαλιά του Παυλάτου.
Στο 75 θα έρθει το δεύτερο και μάλιστα εντυπωσιακό γκολ για τον Διαγόρα, όταν ο Παναγιωτόπουλος μετά την πάσα του Μιχαλόπουλου από αριστερά και λίγο πλάγια μέσα από την περιοχή, θα πιάσει ένα καλοζυγισμένο φαλτσαριστό πλασέ και θα στείλει τη μπάλα στην απέναντι γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Παυλάτου. Στο 85, ο Λαζανάς θα επιχειρήσει ένα πολύ δυνατό σουτ  εκτός περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα της ΑΕΚ ενώ στο 89 ο Θωμάς θα πιάσει ένα ξαφνικό σουτ του Θωμά, που θα περάσει σύρριζα πάνω το οριζόντιο δοκάρι του Μπαλτιμά.

ΑΕΚ (Σπύρος Παπαδάτος): Παυλάτος, Ψάλτης, Κούκλης, Λούλουδας, Αντωνόπουλος, κόμητας, Ζαμπαύτης (82′ Στεφανάτος), Εμιλιάνο, Μπαζάρογλου (86′ Θωμάς), Ιλιρ (74′ Στάβερης).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Χρήστος Καραπίτσος): Μπαλτιμάς, Ντινόπουλος, Αμπατζής, Τσούντος (46′ Μιχαλόπουλος), Βετούλας, Δεληγιαννάκης, Λαζανάς, Δασούρας, Φράγκος, Παναγιωτόπουλος (86′ Τζώλλας), Αρφαράς (74′ Ασλανίδης).

Ρεπορτάζ Μιχάλης Ανδρεαδάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου