Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ: Γνωρίστε τους αντιπάλους του Α.Ο.Π. Ζακυνθιακού

Από σήμερα, το zantesport.gr ξεκινάει αφιέρωμα στις τρεις ομάδες του 12ου ομίλου των μπαράζ ανόδου, τις οποίες θα αντιμετωπίσει ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός. Σήμερα φιλοξενούμαι την πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης.
H A.E. Κεφαλληνίας ιδρύθηκε το 1989 και κατέκτησε για 2η συνεχόμενη φορά στην ιστορία το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Κεφαλονιάς και Ιθάκης. Η πρώτη ήταν την περίοδο 2012-13 και στην συνέχεια αγωνίστηκε στα μπαράζ της Γ’ Εθνικής χωρίς να μπορέσει να κάνει την υπέρβαση τερματίζοντας 4η πίσω από Π.Α.Ο. Βάρδας, Θύελλα Αμπελοκήπων Ζακύνθου και Αναγέννηση Πατρών. Προπονητής της ομάδας είναι ο Σπύρος Παπαδάτος, παλιός ποδοσφαιριστής της, ο οποίος ανέλαβε πριν από τρία χρόνια.

Η ομάδα έχει έδρα το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου αλλά αγωνίζεται στο Δημοτικό γήπεδο Κεραμειών (το οποίο διαθέτει συνθετικό τάπητα και βρίσκεται σε άθλια κατάσταση) λόγω ακαταλληλότητας του παραπάνω γηπέδου από τον καταστροφικό σεισμό της 26ης Ιανουαρίου. Ένα χωριό περίπου 10Km από το Αργοστόλι και στο οποίο αναμένεται να δώσει τους αγώνες των μπαράζ ανόδου. Κατέκτησε σχετικά εύκολα το πρωτάθλημα στην κανονική περίοδο με 14 (60-46) βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Εικοσιμία έχοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος με 71-1 γκολ αντίστοιχα.
Πέτυχε το απόλυτο νικών με 20Χ20. Είχε τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος στο δυναμικό της, τον Emliano Mucaj με 16 τέρματα και ακολούθησαν ο Άλκη Κρούτη με 10, ο Μάκης Κόμητας με 9 και ο Θανάσης Μπαζάρογλου με 7.
MVP του πρωταθλήματος μπορεί να χαρακτηρισθεί ο πανύψηλος τερματοφύλακας Δημήτρης Άννινος που μέχρι τώρα έχει δεχθεί μόνο 1 γκολ στην εστία του και αυτό από συμπαίκτη του (αυτογκόλ). Κοντά του ο κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της ομάδας ο Γιώργος Λούλουδας. Βαρόμετρα για την πορεία της ομάδας οι Άλκη Κρούτη αμυντικός μέσος, Βαγγέλης Αντωνόπουλος αριστερό μπακ, ο Θανάσης Μπαζάρογλου κεντρικός μέσος, ο Μάκης Κόμητας δεξί χαφ, ο Κέβιν Χασάη αριστερό χαφ, ο Emiliano Mucaj επιθετικός ενώ ατού της ομάδας αποτελούν ο Πέτρο Ιλιρ, Νίκος Ψάλτης, Σάββας Ζαμπαύτης, Νίκος Στεφανάτος και ο νεαρός Βασίλης Σπανός.

Αύριο ακολουθεί ο Διαγόρας Βραχνεΐκων.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου