Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΑΓΕΖ – ΣΤΙΒΟΣ: Στο βάθρο Θανάσης και Αγαλιανός

Και νέες διακρίσεις έφεραν στο νησί μας δύο αθλητές της ΑΓΕΖ στο στίβο. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Αγαλιανό και Ανδρέα Θανάση, οι οποίοι πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων, στις 5 με 7 Μαΐου, στο ΟΑΚΑ. Ο Θανάσης κατέκτησε την 1η θέση στη δισκοβολία και ο Αγαλιανός την 3η στη σφαιροβολία. Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΑΓΕΖ:


«Τρίτος πανελληνιονίκης στη σφαιροβολία ο Αγαλιανός Παναγιώτης με 17.29μ επαναλαμβάνοντας τον περσινό του θρίαμβο που ήταν δεύτερος σ' έναν αγώνα με υψηλές επιδόσεις όπου το βάθρο είναι σημαντική υπόθεση.
Πρώτος πανελληνιονίκης στη δισκοβολία ο Θανάσης Ανδρέας με σπουδαίο ατομικό ρεκόρ 56.60μ μια επίδοση που είναι η καλύτερη στην Ελλάδα του δίνει το δικαίωμα να συμμετάσχει στους Βαλκανικούς αγώνες Παίδων στη Βουλγαρία την επόμενη εβδομάδα και στην πρόκριση για τους Ολυμπιακούς παιδικούς αγώνες που θα γίνουν στην Αρμενία που θα προκριθούν οι 5 καλύτεροι αθλητές από την Ευρώπη στη Δισκοβολία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ: Λατιφλάρι (ΓΕΛ Νέα Καλλικράτειας) 20.00μ., Ζώτος (ΓΕΛ Καμπάνη) 19.06μ.μ, Αγαλιανός (1ο ΓΕΛ Ζακύνθου) 17.29μ.

ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ: Θανάσης (ΕΠΑΛ Ζακύνθου) 56.60μ., Σαράντης (ΓΕΛ Γερακίου) 52.55μ., Κυριάκου (Λύκειο Παραλημνίου) 51.87μ.».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου