Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ FOOTBALL LEAGUE: «Χορταστικό» ματς στο Δημοτικό Στάδιο

Αν και βρέθηκε να χάνει από νωρίς (8΄) με 1-0 η Ζάκυνθος κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με τον Αιγινιακό, στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού, σε 3-1, αλλά δεν μπόρεσε να το κρατήσει και το μόνο που κατάφερε να πάρει από τον αγώνα ήταν ο βαθμός της ισοπαλίας.
Οι πολλές και σημαντικές ελλείψεις που είχε να αντιμετωπίσει ο Σπύρος Φιορεντίνος σίγουρα επηρέασαν την έκβαση του παιχνιδιού. Μην ξεχνάμε επίσης, ότι εκτός του ζακυνθινού Νίκου Πέττα, όλοι οι άλλοι «μικροί» που έπαιζαν στη μεγάλη ομάδα, έχουν αποχωρήσει από το νησί.

Οι φιλοξενούμενοι, με ατομική ενέργεια του Κουκούδα στο 8΄, αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους. Όμως οι παίκτες του Σπύρου Φιορεντίνου δεν το έβαλαν κάτω και πίεζαν συνεχώς, με αποτέλεσμα στο 25΄να κερδίσουν πέναλτι. Ο Λιβέρης θα ανατραπεί από τον τερματοφύλακα Ντόβα και ο Καψάσκης θα πετύχει την ισοφάριση.
Στο 38΄ ο Λιβέρης θα πασάρει για τον Τζιζαερλή που από κοντά θα πλασάρει τον Ντόβα και θα κάνει το 2-1. Η Ζάκυνθος θα φτάσει και σε τρίτο γκολ με τον Τσουράκη που με διαγώνιο σουτ, εντός περιοχής, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Όμως, αδικαιολόγητα, κλείστηκαν πίσω, δίνοντας χώρους στους αντιπάλους που το εκμεταλλεύτηκαν και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Συγκεκριμένα, στο 70΄ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να κερδίσουν πέναλτι. Ο Λιβέρης θα ανατρέψει τον Πασαλίδη με τον Αχαιό διαιτητή Καλύβα να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Ο Πινακούδης ήταν εύστοχος και μείωσε σε 3-2. Στη φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ που δεν δόθηκε.
Επτά λεπτά αργότερα, ο Κυνηγόπουλος θα βγάλει τη σέντρα σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Τσιώτα που αιφνιδιάστηκε.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Σπύρος Φιορεντίνος): Τσιώτας, Καψάσκης, Ελέζι, Αριστομενόπουλος, Τζιζαερλής, Παναγιωτόπουλος, Πέττας, Τζούμπας, Γιακουμέλος Ν. (71’ Μαμφρέδας Διον.), Λιβέρης, Τσουράκης (75’ Γιακουμέλος Δ.)
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Μύθημης) : Ντόβας, Αναστασιάδης, Κωτσιούλας, Αργυρόπουλος, Πασαλίδης, Γεωργιάδης, Κυνηγόπουλος, Κουκούδας, Μαγούδης, Μυσιούδης, Μήτρου- Σισμανίδης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου