Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Α.Γ.Σ.Ζ ΗΛΙΔΑ: Στις 28 Ιουνίου η μεγάλη γιορτή

 Το Σάββατο 28 Ιουνίου και ώρα 9 το βράδυ ο Α.Γ.Σ.Ζ ΗΛΙΔΑ θα παρουσιάσει τη δουλειά του στη γιορτή που ετοιμάζει στο Κλειστό Γυμναστήριο της Παναγούλας. Οι μικρές αθλήτριες είναι έτοιμες με τη καθοδήγηση των δασκάλων τους να «μαγέψουν» το κοινό που θα παραβρεθούν στο Κλειστό. Το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:


«Στο κλειστό γυμναστήριο της Παναγούλας ο Α.Γ.Σ.Ζ ΗΛΙΔΑ το Σάββατο 28 Ιούνιου 2014 και ώρα 9 το βράδυ ,θα παρουσιάσει προγράμματα ατομικά και ομαδικά ρυθμικής γυμναστικής. Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερη για το σύλλογο ρυθμικής γυμναστικής γιατί μπήκαμε δυναμικά στον αγωνιστικό στίβο με τη συμμέτοχη 11 αθλητριών μας, οι οποίες είχαν εξαιρετικά αποτελέσματα.
Στον τελευταίο μάλιστα αγώνα στην Άρτα οι μικρές μας αθλήτριες απέσπασαν μετάλλια στα όργανα που αγωνίστηκαν, κάνοντας μας να νιώσουμε χαρά, υπερηφάνεια, αλλά και διάθεση για ακόμη περισσότερη δουλειά στο μέλλον. Θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας σε αυτά τα παιδιά, αλλά και στις οικογένειες τους, γιατί χωρίς τη βοήθεια τους  το έργο μας θα ήταν δυσκολότερο. 
Ακόμη για άλλη μια φορά πολλά ευχαριστώ εκ μέρους του συλλόγου  μας, στο κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων «POSTO DI ARIS» που με την ευγενική χορηγία του συνέβαλε στην άψογη εμφάνιση των αθλητριών μας.

Θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας και είναι σίγουρο πως θα συγκινηθείτε με αυτά που θα σας παρουσιάσουν όλες οι αθλήτριες μας, μικρότερες και μεγαλύτερες παλαιότερες και νεότερες ,οι οποίες έχουν πάντα σα στόχο το καλύτερο, την πρόοδο, και την ομορφιά της τέχνης μέσα από την άσκηση. Η συμμετοχή σας και το χειροκρότημά σας θα δώσει χαρά και δύναμη στις αθλήτριες μας να συνεχίσουν τον αγώνα τους».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου