Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ Έγινε ενημέρωση στους φίλους της ομάδας

Παρουσία λιγοστών φίλων της ομάδας, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο, η συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης, έτσι ώστε οι τελευταίοι να ενημερώσουν για τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και το σκεπτικό για την πορεία της ομάδας τη νέα χρονιά που θα την βρει, για πρώτη φορά, στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής.
Στο... πάνελ ήταν ο Πρόεδρος της ομάδας, Διονύσης Κορωνιός, ο Γ. Γραμματέας, Κώστας Κοντονής και η Ταμίας, Νίκη Μαλαφούρη. Στην αίθουσα του Πνευματικού, ήταν και η πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Ζακύνθου, με επικεφαλής τον Πρόεδρό της, Κώστα Μαρίνο Ξανθό, ο οποίος μάλιστα πήρε κάποια στιγμή το λόγο και έδωσε, μεταξύ των άλλων, τα συγχαρητήρια της Ένωσης για την άνοδο μίας ακόμα ομάδας του νησιού σε επαγγελματική κατηγορία.
Οι κ.κ. Κορωνιός και Κοντονής ανέπτυξαν τη φιλοσοφία και το πλάνο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ζήτησαν τη βοήθεια του κόσμου, αλλά και των επιχειρηματιών του νησιού και όπως είπαν το ταξίδι της Γ΄ Εθνικής μόλις ξεκινάει και τους θέλουν όλους... συνεπιβάτες.



Νέο μέλος της οικογένειας ο Πέτρος Λάζαρης
Μάλιστα, την ώρα που η συζήτηση ήταν στο θέμα της βοήθειας προς το σύλλογο, η διοίκηση ανακοίνωσε την είσοδο στη διοίκηση ενός επιτυχημένου και δραστήριου επιχειρηματία, του Πέτρου Λάζαρη. Ο κ. Λάζαρης δραστηριοποιείται στο κλάδο της ζαχαροπλαστικής και είναι ιδιοκτήτης του Ζαχαροπλαστείου “ΗΔΙΟΝ”, στο Μουζάκι και πολύ σύντομα στην πόλη. Τέλος, είναι και Πρόεδρος του Μεταποιητικού στο Επιμελητήριο Ζακύνθου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου