Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός & οικονομικός απολογισμός

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ζακύνθου, στο Γαϊτάνι. Ομόφωνα ψηφίστηκαν διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, καθώς και ο προϋπολογισμός του 2015.
Η συνέλευση ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 και σε σύνολο 24 σωματείων που είχαν δικαίωμα να παρευρίσκονται, εκείνη την ώρα ήταν 15 εκπρόσωποι σωματείων, οπότε υπήρχε απαρτία και ξεκίνησε η διαδικασία. Σε αυτή δεν είχαν νομιμοποιηθεί 5 σωματεία (Θύελλα Αμπελοκήπων, ΑΟ Κατασταρίου, Ελατιακός, Απόλλων και Κεραυνός Βουγιάτου) για διαφορετικούς λόγους, οπότε δεν είχαν και δικαίωμα ψήφου. Εφορευτική επιτροπή, μετά από πρόταση του Προέδρου, ήταν οι Νατάσα Κλάδη (Παναρτεμισιακός Α.Ο.), Διονύσης Μακρής (Έσπερος) και Χαράλαμπος Βίτσος (Α.Ο. Αργασίου).

Τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ, Κώστας Μαρίνος Ξανθός, ο οποίος συνεχάρη την ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος για την παραμονή της στην Football League, τον ΑΟΠ Ζακυνθιακό για την άνοδό του στην  Football League2, και τις ομάδες από την Β΄ κατηγορία που προβιβάστηκαν στην Α΄. Έκανε ιδιαίτερη μνεία στον ΑΠΣ και όπως είπε η ΕΠΣ από μόνη της βοήθησε την ομάδα όπου της ζητήθηκε. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι ο Αντιπρόεδρος, Λεωνίδας Μαλιούφας αφιλοκερδώς ήταν γιατρός αγώνα, ο επόπτης οικονομικών πήγαινε μέλος δικό μας αφιλοκερδώς επίσης, όπως και οι παρατηρητές αγώνων και γιατροί στους αγώνες της Κ19. Είπε ότι η επίσημη ομάδα της ΠΑΕ δεν θέλει σχέσεις και επαφές με την Ένωση και έστειλε μήνυμα στον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Κοντονή ότι αυτό που είπε δημόσια στο ραδιόφωνο ότι η Ζάκυνθος ήταν 3η ομάδα σε εισιτήρια, ας ρωτήσουν εμας, όπως είπε, που έχουμε τα επίσημα στοιχεία.
Κι όπως χαρακτηριστικά είπε: «Αν πιστεύουν στον ΑΠΣ ότι η εκκλησία πρέπει να πάει στο εκκλησίασμα, τότε να τους πω ότι κάνουν λάθος».
Αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους για τη βοήθειά τους στους νέους διαιτητές, τους ζήτησε να καταθέσουν στο σώμα τους προβληματισμούς τους.
Τόνισε ότι μάλλον φέτος το Ενωσιακό γήπεδο ΔΕΝ θα δοθεί στις ομάδες για χρήση, λόγω ακαταλληλότητας πλέον, ενώ στάθηκε στις υποσχέσεις που έμειναν υποσχέσεις της απερχόμενης δημοτικής αρχής σχετικά με το κονδύλι των 9.600€ που ψηφίστηκε και μάλιστα ομόφωνα στο δημοτικό συμβούλιο για την πληρωμή των γιατρών.
Τέλος, αναφέρθηκε και σε ένα σοβαρό πρόβλημα που ταλανίζει την Ένωση τα τελευταία χρόνια και έχει να κάνει με το ηλεκτρικό ρεύμα. Η ΕΠΣ αναγκάζεται να παίρνει ρεύμα (με μπαλαντέζα) από την εκκλησία του νεκροταφείου που συνορεύει με το γήπεδο. Η ΕΠΟ τελικά δίνει λύση εντός της εβδομάδας!
Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη της Ένωσης στις τοποθετήσεις τους. Ο Γ. Γραμματέας, Χαράλαμπος Κλαυδιανός εξέφρασε τη λύπη του για τους εκπροσώπους των ομάδων που δεν παρέστησαν στη συνέλευση, στην οποία τίθενται προβλήματα και το σώμα καλείται να τα λύσει για το καλό του ποδοσφαίρου.
Όταν τελείωσαν τα μέλη του συμβουλίου τις τοποθετήσεις τους, το λόγο πήραν εκπρόσωποι σωματείων, οι οποίοι εστίασαν στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δεν έχουν καμία βοήθεια από την πολιτεία.
Γύρω στη μία το μεσημέρι η συνέλευση ολοκληρώθηκε, με το σώμα να ψηφίζει ομόφωνα (19 στα 19 σωματεία) τόσο τον διοικητικό, όσο και τον οικονομικό απολογισμό, αλλά και τον προϋπολογισμό για το 2015.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου