Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ: Στον πάγκο του ο Ν. Μπουρδούνης

Ο Εθνικός Σκουλικάδου ανακοίνωσε χθες τη συνεργασία του με τον πατρινό τεχνικό, Νίκο Μπουρδούνη, ο οποίος πέρυσι ήταν βοηθός προπονητή του Νίκου Λιβέρη στην Α.Ε. Αγίου Λέοντα/Κοιλιωμένου. Ο κ. Μπουρδούνης εκτός των άλλων θα προπονεί και την Ακαδημία, ενώ γυμναστής στην ομάδα θα είναι ο Δημήτρης Ζερμπίσιας. Όπως μας τόνισε ο Πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κεφαλληνός, η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα θα διεκδικήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πολλοί παίκτες από Α΄ & Β΄ Κατηγορία έχουν εκδηλώσει, από μόνοι τους, το ενδιαφέρον να πάρουν μετεγγραφή στην ομάδα του Σκουλικάδου., ενώ και κάποιοι αθλητές από την Ακαδημία θα περάσουν στην πρώτη ομάδα.


Ποιος είναι ο νέος προπονητής
Ο κ. Μπουρδούνης έχει ένα πλούσιο παλμαρέ, τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής. Έχει ως φιλοσοφία του την οργάνωση, τη δουλειά και την πειθαρχία
Καταρχήν, σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο, τελείωσε το 1992 τη Σχολή Προπονητών της Γ.Γ.Α. και το 2009 αναβάθμισε το δίπλωμά του σε UEFA B. Επίσης το 1992 παίρνει πτυχίο στη Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης της Γ.Γ.Α.
Επίσης έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια-ημερίδες με έμφαση πάντα τις μικρές ηλικίες στους τομείς: παιδοψυχολογία, διατροφή και προπονητική.
Ως ποδοσφαιριστής έχει φορέσει τη φανέλα των εξής ομάδων:
ΑΠΣ Ατρόμητος Πατρών, Α.Ο. Κύπρος Πατρών, Ροδίτης Α.Σ. (ΕΠΣ Κομοτηνής), Δάφνη Πατρών, Α.Ο. Αχιλλέας Οβρυάς, Πηνειός Α.Σ., Κεραυνός Αγίου Ιωάννη, Δόξα Σαμικού (ΕΠΣ Ηλείας), Πυρσός Α.Ο. Πατρών και «Η ΓΑΛΗΝΗ» Αχαΐας.
Ως προπονητής έχει δουλέψει:
1990 Α.Σ. Σπάρτακος Πατρών (Ανδρικό & Ακαδημίες),
1992 Α.Σ. Πηνειός Κάλφα (Ανδρικό),
1993 Ατρόμητος Πατρών (Ακαδημίες),
1995 Α.Ο. Παμπατραϊκός (Ακαδημίες),
1998 Α.Ο. Πυρσός Πατρών (Ανδρικό),
2003 Α.Ο. Γαλήνη Πατρών (Ανδρικό & Ακαδημίες),
2009 Α.Ο. Πήγασος Μπεγουλακίου (Ανδρικό & Ακαδημίες),
2010 Ατρόμητος Πατρών & Α.Ο. Παμπατραϊκός & Α.Σ. Θύελλα Πατρών (Ακαδημίες),
2012 Παναχαϊκή & Α.Ο. Αστέρας Μιντιλογλίου (Ακαδημίες).

«Πρώτη» έξοδος της Ακαδημίας
Την ερχόμενη Τετάρτη 2 Ιουλίου, η Ακαδημία του Εθνικού Σκουλικάδου, για πρώτη φορά στη μικρή (χρονικά) ιστορία της θα μεταβεί στην Πάτρα, όπου θα δώσει φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη Ακαδημία του Νίκου Παρασκευόπουλου.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν έως και την Τετάρτη 30 Ιουλίου. Όσοι γονείς θέλουν να επικοινωνήσουν με τους υπευθύνους της Ακαδημίας, θα μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 6980 176867 ή 6975 764262.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου