Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

FZ GO KART: Επιτυχημένο το 5ο time attack

Συνεχίστηκε για μία ακόμα χρονιά το time attack, που διοργανώνει ο Γιώργος Κορωνιός, ιδιοκτήτης του FZ Go Kart στο Καλαμάκι. Το event στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και όλοι οι παρευρισκόμενοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από το θέαμα και ανανέωσαν το ραντεβού για το επόμενο (6ο) time attack, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του καλοκαιριού.
Υπήρξαν τέσσερις, ηλικιακές, κατηγορίες (mini, junior, γυναικών και ανδρών) και οι διαγωνιζόμενοι είχαν το δικαίωμα να κάνουν 2 σκέλη όπου ο χρόνος τους μετριόταν  ξεχωριστά. Πήραν μέρος 45 οδηγοί.

Οι νικητές στις ηλικιακές κατηγορίες ήταν:
-MINI (μέχρι 11 ετών) με τα μικρότερα καρτ της πίστας:
1.Κλάδης Γιάννης (Κάλας),
2.Λουκάς Μιχάλης,
3.Κλάδης Μερλής Νεκτάριος

-JUNIOR (μέχρι και 15 ετών) με καρτ των 200cc:
1.Παπαδόπουλος Κων/νος,
2.Κακολύρης Αναστάσιος,
3.Μουζάκης Χρήστος.

-ΓΥΝΑΙΚΩΝ (από 15 ετών και πάνω) με καρτ των 300cc:
1.Μαρούδα Κατερίνα,
2.καραμπίλα Αγγελική,
3.Ρουμελιώτη Δέσποινα.

-ΑΝΔΡΩΝ (από 15 ετών και πάνω) με καρτ των 300cc:
1.Γούναρης Ιωάννης,
2.Κούμρια Ανδρέας,
3.Τυρογαλάς Αλέξανδρος.
Να τονίσουμε ότι στην κατηγορία αυτή, την 1η θέση κατέλαβε ο Άρης Παπαδόπουλος, ο οποίος όμως δήλωσε ότι παραχωρεί τη θέση του… στα νιάτα (όπως τόνισε, χαρακτηριστικά).
Στο τέλος του αγώνα έγιναν οι απονομές (κύπελλα) στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας, ενώ όλοι οι διαγωνιζόμενοι πήραν αναμνηστικό μετάλλιο.
Στην «ΗΜΕΡΑ» μίλησε ο διοργανωτής του time attack και ιδιοκτήτης της πίστας, Γιώργος Κορωνιός: «Όλα πήγαν καλά και στο 5ο time attack έχοντας και φέτος πολλές συμμετοχές, αλλά και η προσέλευση των θεατών ήταν εντυπωσιακή. Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το τέλος του καλοκαιριού, με το 6ο time attack. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την μπύρα CARIB που ήταν ο χορηγός μας και μάλιστα έντυσε όλα τα καρτ της πίστας μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου