Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

FIOR DI LEVANTE: Ξεκίνησε το… «χτίσιμο» της νέας ομάδας μπάσκετ της Ζακύνθου



Την πρώτη τους γνωριμία στο παρκέ της Παναγούλας έκαναν οι παίκτες της νεοσύστατης ομάδας μπάσκετ, με την ονομασία «FIOR DI LEVANTE». Οι 16 καλαθοσφαιριστές (έλειπαν και κάποιοι, λόγω εργασίας), είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα μέλη της διοίκησης και να μάθουν περισσότερα για τη λειτουργία της ομάδας από τον ιδρυτή της και προπονητή τους, Γιάννη Στάθη.
Μάλιστα, είχαν τη δυνατότητα να παίξουν και «διπλό», αφού πρώτα φωτογραφήθηκαν στους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ. Ο κ. Στάθης έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την ποιότητα των παικτών του.

Η νέα ομάδα του νησιού θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις από την Α2΄ ΕΣΚΑΗ και η προετοιμασία της (επίσημα) θα ξεκινήσει το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.
Έως τότε οι προπονήσεις θα είναι κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 21:15, πάντα στο Κλειστό της Παναγούλας. Το «FIOR DI LEVANTE» θα έχει στο ρόστερ του και παίκτες από την Γ΄ Εθνική Κατηγορία, αφού θα αγωνίζονται οι παίκτες της ΑΓΕΖ, Διονύσης Μπονίκος, Αναστάσιος Βαρβαρίγος και Νίκος Μάργαρης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου