Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

1ο ABC SUMMER CAMP: Σήμερα η γιορτή της 1ης περιόδου

Σήμερα πέφτει η αυλαία της πετυχημένης πρώτης περιόδου του 1ου ABC Summer Camp, που διοργανώνει το τμήμα μπάσκετ της ΑΓΕΖ και ειδικότερα αυτό των Ακαδημιών, στο Κλειστό της Παναγούλας.
Όπως είναι προγραμματισμένο, στην τελετή λήξης αυτής της περιόδου, παρόντες θα είναι οι αρχηγοί του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Αργυρόπουλος και του Κολοσσού Ρόδου, Άγγελος Τσάμης για να κάνουν τις απονομές στους νεαρούς παίκτες, καθώς και να φωτογραφηθούν μαζί τους και να μοιράσουν αυτόγραφα.

Αυτή η εβδομάδα κύλησε με πολλές προπονήσεις στο Κλειστό, αλλά και με διασκέδαση στις παραλίες Beach Bar “CASA PLAYA” (στην παραλία Μπανάνα, στο Βασιλικό) και “SEA SITE” (στην παραλία Λαγανά), με παιχνίδια, βουτιές και πολλές εκπλήξεις.
Οι μικροί αθλητές είχαν από τη διοργάνωση ρουχισμό (καπέλο, 2 t-shirt ανά άτομο, σορτσάκι και τσάντα), 2 γεύματα την ημέρα, ιατρική περίθαλψη, επίσκεψη και ενημέρωση διατροφολόγου, καθώς και ομιλίες καλεσμένων (προπονητών & διακεκριμένων παικτών).

Το σημερινό πρόγραμμα της τελετής λήξης
Η σημερινή γιορτή ξεκινάει στις 9 το πρωί με τις εξής δραστηριότητες:
09:00 – 11:00 Διαγωνιστικά παιχνίδια
11:00 – 11:30 Δεκατιανό
11:30 – 12:00 Παιχνίδι των αθλητών με τους γονείς τους
12:00 – 13:00 Γνωριμία αθλητών με τους Αργυρόπουλο και Τσάμη.
13:00 – 13:30 Απονομές
13:30 – 14:00 Χορός ΖUMBA με τον Νίκο Σεκεριάδη (Σχολή Όλγας Μπέρτα-Σέλληνας)
14:00 Τελετή λήξης 1ης περιόδου.

Την Δευτέρα η 2η περίοδος με εκλεκτούς καλεσμένους
Κι ενώ σήμερα τελειώνει η 1η περίοδος, την Δευτέρα ξεκινάει το άλλο γκρουπ, όπου κι εδώ υπάρχει πολύ μεγάλη συμμετοχή από νεαρούς αθλητές που θέλουν να συνδυάσουν αθλητισμό και διασκέδαση.
Οι προπονητές που διδάσκουν στο Camp, είναι: Γιώργος Ζάγκλας, Ανέστης Τζινόπουλος, Διονύσης Χαϊκάλης, με βοηθούς την Παναγιώτα Αναστοπούλου και τον Διονύση Θεοδωρίτση.
Καλεσμένοι στο 2ο πενταήμερο (από Δευτέρα 7/7 έως και 11/7) στη γιορτή λήξης την Παρασκευή 11/7, θα είναι ο πρώην παίκτης και αρχηγός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Παναγιώτης Βασιλόπουλος και οι παίχτες του ΑΡΗ Ζήσης Σαρικόπουλος και Νίκος Λαρετζάκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου