Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

1ο ABC SUMMER CAMP: Τα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά του μπάσκετ

Άνοιξε χθες το πρωί η αυλαία του 1ου ABC Summer Camp, το οποίο διοργανώνει στο Κλειστό της Παναγούλας το τμήμα μπάσκετ της ΑΓΕΖ και ειδικότερα αυτό των Ακαδημιών. Στόχος του Camp είναι να μυήσει τα παιδιά στα μυστικά του αθλητισμού και να τους δώσει την ευκαιρία να συνδυάσουν τις διακοπές του καλοκαιριού με την άθληση και τη διασκέδαση στο γήπεδο και στις παραλίες, με παιχνίδια, βουτιές και πολλές εκπλήξεις.
Το Camp είναι χωρισμένο σε δύο περιόδους. Συγκεκριμένα, η πρώτη που ξεκίνησε χθες, θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 4 Ιουλίου και η δεύτερη από την Δευτέρα 7 Ιουλίου έως την Παρασκευή 11 Ιουλίου.
Προτεραιότητα είναι η διαπαιδαγώγηση, η άθληση και η ψυχαγωγία των παιδιών. Αυτό γίνεται πραγματικότητα με το 1ο ABC Summer Camp.

Στις παροχές που προσφέρουν οι διοργανωτές, συγκαταλέγονται ρουχισμός (καπέλο, 2 t-shirt ανά άτομο, σορτσάκι και τσάντα), 2 γεύματα την ημέρα, ιατρική περίθαλψη, επίσκεψη και ενημέρωση διατροφολόγου, καθώς και ομιλίες καλεσμένων (προπονητών & διακεκριμένων παικτών).
Εκτός από τις καθημερινές προπονήσεις στην Παναγούλα, οι άλλες δραστηριότητες στη θάλασσα θα γίνονται στα Beach Bar “CASA PLAYA” (στην παραλία Μπανάνα, στο Βασιλικό) και “SEA SITE” (στην παραλία Λαγανά).
Οι προπονητές που διδάσκουν στο Camp, είναι: Γιώργος Ζάγκλας, Ανέστης Τζινόπουλος, Διονύσης Χαϊκάλης, με βοηθούς την Μαίρη Μαλεβίτη και τον Διονύση Θεοδωρίτση.
Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα μπορούν να επισκέπτονται το Κλειστό της Παναγούλας (Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 έως 19:00) ή το 1ο  Γυμνάσιο (Τρίτη & Παρασκευή 18:00 έως 20:00).

Εκλεκτοί καλεσμένοι
Οι αρχηγοί του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Αργυρόπουλος και του Κολοσσού Ρόδου, Άγγελος Τσάμης είναι καλεσμένοι στην πρώτη περίοδο του 1ο ABC Summer Camp και συγκεκριμένα στην τελετή λήξης, την Παρασκευή 4 Ιουλίου. Οι Αργυρόπουλος και Τσάμης θα μιλήσουν στους νεαρούς αθλητές, ενώ θα φωτογραφηθούν μαζί τους και θα μοιράσουν αυτόγραφα.
Καλεσμένοι στο 2ο πενταήμερο (7/7-11/7) στη γιορτή λήξης την Παρασκευή 11/7/14, θα είναι ο πρώην παίκτης και αρχηγός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Παναγιώτης Βασιλόπουλος και οι παίχτες του ΑΡΗ Ζήσης Σαρικόπουλος και Νίκος Λαρετζάκης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου