Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

3ο DB DRAG – BASS RACE: Συνεχίζεται η επιτυχημένη διοργάνωση

Όλα είναι έτοιμα για την πρωτόγνωρη διοργάνωση, για τα δεδομένα της Ζακύνθου, του 3ου DB DRAG – BASS RACE, που θα πραγματοποιηθεί στον πανέμορφο χώρο της πίστας FZ Go Kart του Γιώργου Κορωνιού (στο Καλαμάκι) αυτή την Κυριακή 6 Ιουλίου από τις 9 το πρωί και όσο διαρκέσει. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Περισσότερα για τη διοργάνωση αλλά και τι είναι αυτή, μίλησε στην «ΗΜΕΡΑ» ο υπεύθυνος της διοργάνωσης, κ. Παντελής Μίχτης.


Πότε και πού θα γίνει το event;
Το 3ο DB DRAGBASS RACE θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 6 Ιουλίου (9:00π.μ.) στο FZ Go Kart.

Η περσινή του επιτυχία, σας έδωσε τη δύναμη για να το επαναλάβετε και φέτος; 
Συνεχίζουμε το θεσμό μετά από 2 συνεχόμενες χρονιές, με επιτυχία και φέτος (όπως όλα δείχνουν) θα έχουμε ρεκόρ συμμετοχών. Ο αγώνας είναι πανελλήνιας εμβέλειας και προσμετρά στο πρωτάθλημα.

Τι ακριβώς είναι το DB DRAG-BASS RACE;
Το dbdrag-bass race σημαίνει ότι υπάρχουν αυτοκίνητα με ηχοσύστημα, άλλα με μικρό, άλλα με πιο μεγάλο και άλλα extream. Υπάρχουν πάρα πολλές κατηγορίες που μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε στον αγώνα.

Αν θέλει κάποιος να συμμετάσχει, πού θα σας βρει;
Μπορούν να περάσουν από το κατάστημα, στο Γαϊτάνι ή νζ επικοινωνήσουν μαζί μου στο 26950 29695 ή στο e-mail: hxokyttaros@hotmail.com. Όσοι δεν προλάβουν, θα μπορέσουν να έρθουν και να δηλώσουν την Κυριακή, λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου