Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΑΓΕΖ-ΜΠΑΣΚΕΤ: Παρουσιάστηκε το νέο μοντέλο λειτουργίας



Σε αίθουσα του ξενοδοχείου OSCAR, στον Λαγανά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ η παρουσίαση του νέου μοντέλου λειτουργίας του ανδρικού τμήματος της ΑΓΕΖ. Εκτός από το συμβούλιο, στην αίθουσα ήταν και ο νέος προπονητής Θεόφιλος Μπεκές.
Ο Γ. Γραμματέας του συλλόγου, Θεόδωρος Κολπονδίνος ήταν αυτός που ξεκίνησε τη συνάντηση αυτή με τους δημοσιογράφους και στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Πρόεδρο, Γιώργο Μάργαρη.

Ο κ. Μάργαρης στάθηκε στην πολύ δύσκολη χρονιά που πέρασε η ομάδα πέρυσι, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι, το οποίο τους ανάγκασε να αλλάξουν… ρότα για τη νέα χρονιά. Οι απαιτήσεις των παικτών στην Γ΄ Εθνική, αλλά και η διαμονή-διατροφή τους στο νησί τον χειμώνα τους έκανε, όπως είπε ο Πρόεδρος, να τα βάλουν κάτω και να αναγκαστούν να πάνε στη λύση της Αθήνας (να προπονείται εκεί η ομάδα με παίκτες από την πρωτεύουσα).
Στη Ζάκυνθο θα προπονούνται οι παίκτες που θα μείνουν από το περσινό ρόστερ και πρόκειται για τους Χρήστο Κοτσέτα, Θανάση Νικολόπουλο και Γιώργο Ζάγκλα, ενώ ερωτηματικό είναι η ενασχόληση του Διονύση Χαϊκάλη (που παραμένει ως ένας εκ των προπονητής των Ακαδημιών). Επίσης, σε καμία περίπτωση η εξέλιξη αυτή ΔΕΝ θα επηρεάσει τη λειτουργία των Ακαδημιών.
Αμέσως μετά το λόγο πήρε το νέο μέλος της… «οικογένειας», ο προπονητής Θεόφιλος Μπεκές  ο οποίος στάθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι, τονίζοντας ότι από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τον «ερυθρόλευκο» σύλλογο δουλεύει στον προγραμματισμό και ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής φαίνονται με τις μετεγγραφές που έχει κάνει η ομάδα. Μίλησε ότι είναι ρίσκο αυτό το εγχείρημα που πάει να κάνει η διοίκηση, αλλά είπε ότι είναι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Είπε επίσης, ο φιλόδοξος προπονητής της ΑΓΕΖ, ότι ψάχνει έναν παίκτη που θα παίζει στις θέσεις «2» και «3» και θα έχει έφεση στο σκοράρισμα, καθώς και έναν παίκτη στη θέση «4».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου