Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του ο Μίκι… με αιχμές!!!



Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Δόξας «ανακοίνωσε» ο Μίκι Τσίρκοβιτς με μήνυμά του στην προσωπική του σελίδα στο fb. Ο Σέρβος τεχνικός αφού ευχαρίστησε κάποιους ανθρώπους, δεν παρέλειψε να αφήσει και τις ανάλογες αιχμές:

«Όπως πριν κάποιες μέρες ευχαρίστησα ανθρώπους από τους Rangers του Ιωνικού για την τιμή και την ειλικρίνεια που έχουν, οφείλω να ευχαριστήσω και κάποιους ανθρώπους από τη Δόξα Ν. Μανολάδας για την συνεργασία που είχαμε αλλά και τους μαυραετούς, που ξέρουν τους λόγους που δεν θα είμαστε μαζί και φέτος… 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το σεβασμό που έδειξαν απέναντί μου, εν αντιθέσει με κάποιους άλλους που είναι εκεί και είναι οι μεγαλύτεροι κωλοτούμπες και υποκριτές. Μόλις μου έκαναν τυπική πρόταση για συνεργασία ενώ έχουν ήδη κλείσει προπονητή. Για άλλη μια φορά όπως και πέρυσι ορισμένοι από εκεί δε φοράνε παντελόνια. Καλή επιτυχία στη Δόξα Ν. Μανολάδας στη νέα χρονιά… Η υποκρισία στο μεγαλείο της» ήταν το ακριβές δημοσίευμα του Μίκι.
Από την πλευρά της η διοίκηση της Δόξας μας διαβεβαίωσε ότι ο Τσίρκοβιτς όχι μόνο αποτελούσε την πρώτη της επιλογή, αλλά κι έκανε προσπάθειες να τον κρατήσει!

Πηγή:  olympiasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου