Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βόμβα με αποχώρηση Σαβιόλα!



Αντίστροφα για να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό μετράει ο Χαβιέ Σαβιόλα σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπός του στον Τύπο της Αγγλίας.
 Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται κανονικά με την «ερυθρόλευκη» αποστολή στην Αμερική για το διεθνές τουρνουά, ωστόσο δεν αποκλείεται να αποχωρήσει σύντομα.
 Κι αυτός καθώς ο Κριστιάν Οτέρο υποστήριξε πως έχει επέλθει συμφωνία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για τη λύση του συμβολαίου του ένα χρόνο μετά την άφιξη του Σαβιόλα στον Πειραιά.
 «Έχουμε συμφωνήσει για το συμβόλαιο του Χαβιέρ και πλέον είναι ελεύθερος και διαθέσιμος να μιλήσει με άλλες ομάδες. Ανέκαθεν ήθελε να παίξει στην Αγγλία και αυτή η φιλοδοξία παραμένει. Εξετάζουμε διάφορες κρούσεις από εκεί», φέρεται να δήλωσε ο μάνατζέρ του όπως υποστηρίζει το «Skysports».

 Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει ΚΠΡ και Σουόνσι με τον μάνατζερ του Σαβιόλα να τονίζει πως πάντα άρεσε στον πελάτη του να αγωνιστεί στην Αγγλία.
 Επίσημη θέση από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν έχει προκύψει μέχρι τώρα, ωστόσο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η εξέλιξη της υπόθεσης.
 Υπενθυμίζουμε πως ο Σαβιόλα έχει το υψηλότερο συμβόλαιο στην ομάδα του Πειραιά (περίπου 1,8 εκ. ευρώ ετησίως) και σύμφωνα με όσα διέρρεαν το προηγούμενο διάστημα στην πλατεία Αλεξάνδρας δεν θα είχαν πρόβλημα να τον παραχωρήσουν αν έφτασε στην ΠΑΕ η κατάλληλη πρόταση.

Πηγή: a-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου