Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ: «Όντως η ομάδα του οφείλει του κ. Κολονέλο λεφτά και προτίθεται να του τα δώσει»!



Άμεση ήταν η αντίδραση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος, Στέλιου Γούναρη σχετικά με την προσφυγή που έκανε ο πρώην προπονητής της ομάδας, Τζανλούκα Κολονέλο και έφερε στη δημοσιότητα πρώτο το zantesport!
Ο κ. Γούναρης λέει ότι ο κ. Κολονέλο θα πάρει τα χρήματά μου μόλις η ομάδα απαλλαγεί από τον τεράστιο εφιάλτη που άφησε η ιταλική επιδρομή!
Επίσης αναφέρει ότι στους συνεργάτες του , οφείλεται ένα μικρό ποσό, το οποίο φτάνει το 15% των συνολικών δεδουλευμένων τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:



«Η ομάδα δεν θέλει να αντιδικεί με κανέναν και ιδιαίτερα με ανθρώπους οι οποίοι πρόσφεραν σε αυτή. Όντως η ομάδα του οφείλει του κ. Κολονέλο λεφτά και προτίθεται να του τα δώσει όταν αυτή απαλλαχθεί από το τεράστιο εφιάλτη που άφησε η ιταλική επιδρομή. Ο κύριος Κολονέλο έχει πάρει 8.000 ευρώ τα οποία όμως τα αφαίρεσε σαν έξοδα ταξιδιού που πήγαινε για το προπονητικό δίπλωμα του, κάτι το οποίο δεν είχαμε συμφωνήσει εμείς, αλλά είχε συμφωνήσει αυτός με τον Κύριο Κάρλος Πίτσι που τον έφερε εδώ.
Στους συνεργάτες του Κ. Κολονέλο οφείλεται ένα μικρό ποσό, έχουν πάρει ήδη το 85% των μισθών τους (αυτοί δεν είχανε κάθε 15 μέρες ταξίδι στην Ιταλία) και θα εξοφληθούν αυτήν την εβδομάδα. Θα πω τι προσωπικά μου είπε ο κύριος Πάολο Φότι λίγο πριν φύγει από την Ζάκυνθο. «Εμείς ήρθαμε στην Ελλάδα με την υπόσχεση-δέσμευση ότι θα πληρωθούμε από τον κύριο Κάρλος Πίτσι και την παρέα του. Σε ευχαριστώ πολύ που μας πλήρωσες όλο αυτόν τον καιρό». Και δεν θέλουμε να τον ξαναδούμε στα μάτια μας τον κ. Πίτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου