Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Οριστικά στη Γ’ Εθνική ο Άρης



Η αγωνία και η ταλαιπωρία του κόσμου του Άρη για το μέλλον της ομάδας πήρε τέλος το πρωί της Τετάρτης (3/9), με το Ειρηνοδικείο να κάνει δεκτή την αίτηση ανάκλησης που είχαν υποβάλει ο ερασιτέχνης και η Κοινωνία Μελών, κατά της απόφασης διορισμού προσωρινής διοίκησης υπό το Λάμπρο Σκόρδα.
Κάτι που στην πράξη σημαίνει ότι ο Άρης θα παίξει οριστικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ παράλληλα ανοίγεται ο δρόμος για την εξυγίανσή του.
Η απόφαση του Ειρηνοδίκη Αθανάσιου Σπυρόπουλου ανακοινώθηκε λίγο πριν από τις εννέα και μισή το πρωί, μετά από ένα δικαστικό θρίλερ που κράτησε περίπου μια εβδομάδα.
Σύμφωνα με αυτή αναιρείται η απόφαση διορισμού προσωρινής διοίκησης από τους Σκόρδα, Ματθαίου και Τσιόκνη και διορίζεται νέα από τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Λάκη Κλεώπα και Κώστα Κωνσταντινίδη.

Μια απόφαση που, ουσιαστικά, ανάβει το «πράσινο φως» για την εκκαθάριση, ενώ μέσα στη μέρα θα πρέπει να κατατεθεί και η επίσημη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ώστε ο Άρης να πάρει μέρος στην κλήρωση της Παρασκευής.
Την ίδια στιγμή, βέβαια, ξεκινάει αγώνας δρόμου από τους διοικούντες την ομάδα και, κυρίως, τον ερασιτέχνη, αφού πάνω του θα πέσει το βάρος να δρομολογήσει τις εξελίξεις και να «τρέξει» τις διαδικασίες.
Όλοι, άλλωστε, συνειδητοποιούν ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, αφού έχουμε φτάσει στις 3 Σεπτεμβρίου και τα πάντα θα πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή, τόσο για το σχηματισμό νέας διοίκησης, όσο και για τις επαναδιαπραγματεύσεις με τους παίκτες που ανήκουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα και την αναζήτηση καινούριων.
Ήδη, πάντως, αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης του Ειρηνοδικείου, ο ερασιτέχνης συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να μην αφήσει ούτε ώρα να πάει χαμένη.

Πηγή:  a-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου