Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Φιλικό… «διπλό» στο Τραγανό



Την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους αναπληρωματικούς του παίκτες, αλλά και στον Βούλγαρο Ζακοφ είχε ο Κώστας Σταματίου στη φιλική αναμέτρηση με τη Νίκη που έγινε στο γήπεδο του Τραγανού.
Η «Μπάρτσα» επικράτησε με 2-1, χάρις σε δυο τέρματα του Θοδωρή Θεοδωρακόπουλου, ενώ η Νίκη από την πλευρά της είχε προηγηθεί στο σκορ με τον Μπρη. Ο κ. Σταματίου εξήγαγε χρήσιμα συμπεράσματα και διαπίστωσε την ετοιμότητα κι αυτών των ποδοσφαιριστών, προκειμένου να καταλήξει και στο σχήμα που θα παρατάξει στον προσεχή εκτός έδρας αγώνα με τον Ζακυνθιακό.

Από την πλευρά της η ομάδα του Τραγανού έδειξε σ’ ένα ακόμα ματς πολύ καλά στοιχεία και παράλληλα απέδειξε ότι και φέτος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο προσεχές πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Επόμενο φιλικό για τη Νίκη με τον Μυρσιναϊκό (στη Μυσρίνη) το Σάββατο, ενώ να σημειώσουμε ότι ο Σπύρος Αντωνόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του τους τραυματίες Μπακίου, Μπαρδούση, Φάσκο, Ζύγουρα.

Οι συνθέσεις
ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ: Λαμπρόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Ε. Κολοτούρος, ΨΧ. Κολοτούρος, Βουρτσανης, Γουβαλάρης, Δδαβουρλής, Μπρης, γεωργιόπουλος, Δ. Κολοτούρος, Ν. Κολοτούρος.
 Έπιαξαν επίσης Θεοδωρόπουλος, Καλογερόπουλος, Γιαννακόπουλος.
ΠΑΟΒ: Φλίγκος, Γαλανόπουλος, Σωτηρόπουλος, Τριγάζης, Σιδέρης, Γκούντρας, Σκιαδόπουλος, Φωτόπουλος, Σκοτζάι, Θεοδωρακόπουλος, Ζακοφ (46’ Πολίτης).

Σαραντόπουλος: «Διπλό σε Ζάκυνθο»
Από τους καλύτερους παίκτες της Βάρδας την Κυριακή κόντρα στον Βύζαντα ήταν σίγουρα ο Άγγελος Σαραντόπουλος
Ο νεαρός Μεσσήνιος άσσος συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη του 2-0 για την ομάδα του και μιλά στο Sportstonoto.gr για αυτό το παιχνίδι αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής:
«Νικήσαμε δίκαια μια πολύ καλή και ιστορική ομάδα όπως είναι ο Βύζαντας και τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς για εμάς το οποίο είναι αυτό με τον Ζακυνθιακό, μέσα στη Ζάκυνθο. Πιστεύω πως άμα είμαστε και πάλι σοβαροί και καλοί όπως στην πρεμιέρα μας μπορούμε για θετικό αποτέλεσμα ακόμη και για την νίκη».

Πηγή: olympiasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου