Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Πρόταση επινοικίασης ξενοδοχείου! - "Ήρθαμε για να ...μείνουμε" επιμένουν οι Ιταλοί και προχωρούν σε κινήσεις



Μια πολύ σημαντική, όσο και πρωτότυπη κίνηση, ειδικά αν στεφθεί από θετική κατάληξη, φαίνεται να είναι ο λόγος που μετά το αρχικό ρεπό ως την Τρίτη (για την εξομάλυνση των καταστάσεων που δημιουργήθηκαν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας με το μπλόκο από τα ξενοδοχεία διαμονής, κ.τ.λ.), δόθηκε τελικά μεγαλύτερο, ως την Παρασκευή.
Αφού σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες μας, μέχρι τότε οι Ιταλοί της διοίκησης περιμένουν τελική απάντηση από (τουλάχιστον) ένα ξενοδοχείο στην πρόταση που του έχουν ήδη κάνει για να το επινοικιάσουν ολόκληρο!!!
Συγκεκριμένα, η πρόταση αυτή ήδη έγινε στον ιδιοκτήτη ενός από τα δυο ξενοδοχεία που το τελευταίο διάστημα διαμένουν οι παίκτες (πλην τριών ντόπιων), το τεχνικό τιμ, στελέχη της ιταλικής διοίκησης, κ.τ.λ.
Πρόκειται για το ξενοδοχείο που βρίσκεται στις παρυφές της πόλης (προς Πάτρα). Και απομένει η τελική απάντηση...

Ενώ κατά πληροφορίες, πιθανότατα, ανάλογη κρούση να γίνει και σε άλλο ξενοδοχείο (κυρίως αν υπάρξει τελικά αρνητική απάντηση από το προαναφερόμενο, κι αν δεν έχει ήδη γίνει).
Από τη στιγμή άλλωστε που σχεδόν όλοι οι παίκτες που άλλωστε πλην μόνο τριών, οι υπόλοιποι είναι μη ντόπιοι (πάνω από 35 ο αριθμός αυτός αν υπολογιστούν και κάποιοι νεαροί που αρχικά είναι μόνο στην ομάδα Νέων Κ19), συν το τεχνικό τιμ, συν κάποια ακόμα στελέχη, φτάνουν σε ένα συνολικό αριθμό πάνω από 40 και σχεδόν 45 άτομα, οι άνθρωποι της διοίκησης θεωρούν ότι αν γίνει δεκτή η πρόταση τους μπορούν να κάνουν επιτυχή συνδυασμό:
Δηλαδή, και να εξασφαλιστεί χωρίς εμπόδια η διαμονή όλων αυτών, για όσο διάστημα χρειάζεται, καθώς επίσης, και να ενταχθεί μέσα σε αυτό και η σίτιση όλων των παραπάνω.
Καθώς και να γίνει επένδυση με τη λειτουργία από αυτούς, του υπόλοιπου ξενοδοχείου.
* * * Στο μεταξύ, όπως έχει αναφέρει, πιθανόν την Παρασκευή (ή το αργότερο τη Δευτέρα) ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Σάκης Κανακίδης καθώς και άλλα στελέχη της διοίκησης, άμεσοι συνεργάτες του Άλεξ Ολίβα, προγραμματίζουν να δώσουν συνέντευξη Τύπου, όπου θα αναφερθούν στο θέμα που προέκυψε πρόσφατα με τη διαμονή των παικτών στα ξενοδοχεία της πόλης.
Για να καταδείξουν, με παρουσίαση και αποδείξεων πληρωμών, κι ότι έχουν ήδη δοθεί σημαντικά ποσά σε αυτά, κι ότι δεν έπρεπε να δημιουργήσουν αυτό το θέμα, και σε αυτή την έκταση.

Πηγή: iliaoikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου